Artikeln innehåller reklamlänkar
6 Artister som släppt sin egen parfym
1:16

Efter reklamen: 6 Artister som släppt sin egen parfym

(1:16)

Slå på ljud

Vi tycker alla om att lukta gott – men vilka dofter är älskade av flest personer? Sajten Hey discount har tagit fram de allra mest populära parfymerna i hela världen 2022, baserat på vilka sökningar som har gjorts under året. De har tagit del av vilka söktrender och –tendenser det funnits under året som har gått, och kommit fram till fem parfymer som är mer älskade än alla andra.

1. Baccarat Rouge 540 – Maison Francis Kurkdjian

Ingen parfym är så populär som den dyra Baccarat Rouge 540 – parfymen har blivit omtalad på sociala medier och rankar otroligt högt bland sina användare. Med noter som amber och blodapelsin har den lyxiga parfymen tagit internet med storm. Här kan du läsa mer om och köpa parfymen (länk till NK).

Baccarat Rouge 540 – Maison Francis Kurkdjian

Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

Skönhetsredaktörens favoriter: 9 bästa julboxarna till julklapp

2. Sauvage – Dior

På andra plats hittar vi Dior-parfymen Sauvage, som anses vara en av de sexigaste parfymerna för män. Med fräscha och kryddiga toner har den blivit den mest eftertraktade mansparfymen, både enligt Tiktok och Google. Ett perfekt julklappstips till män! Läs mer och köp parfymen här (länk till Åhlens).

Dior Sauvage

Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

3. No. 5 – Chanel

Det här är en ikonisk klassiker – Coco Chanels första parfym lanserades för över 100 år sedan, men håller än i dag. Parfymen har visats upp i olika Tiktok-videos 30 miljoner gånger det gångna året, och fått en hög ranking. Den klassiska parfymen har toppnoter av ylang-ylang och har en omisskänneligt pudrig doft som fortsätter vara populär år efter år.

Chanel no 5

Batiste torrschampo – här är skillnaderna mellan de olika sorterna

4. Miss Dior – Dior

Miss Dior är inte alls lika gammal som Chanels No. 5, men har blivit en modern klassiker, och många kvinnor har nog använt den här parfymen sedan den lanserades 2005. Sedan formulan gjordes om 2011 har den noter av patchouli, clementin och jasmin. Här kan du läsa flera recensioner av parfymen samt beställa hem den (länk till Kicks).

Miss Dior

Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

5. Aventus – Creed

För män med djupa plånböcker är Creeds parfym Aventus ett populärt val 2022. Parfymen släpptes 2010 när parfymhuset Creed firade 250 år, och den fräscha men maskulina doften har varit populär sedan dess. Här kan du läsa mer om parfymen (länk till Parfym.se).

Aventus Creed

Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

Mest läst