Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktörens favoriter: 9 bästa julboxarna till julklapp

18 nov, 2022 
AvJessica Blockström Hember
Fotograftim douglas/pexels
kvinna med tomtebloss och diadem med röda renhorn
De här paketen ger guldkant till vardagen långt efter att lussebullarna är slut och julgranen kastats ut. Här är de nio bästa julboxarna att ge bort i julklapp.
Annons
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lysternBrand logo
Glow för mogen hy – så fixar du den perfekta lystern

Det lackar mot jul, dagarna flyger iväg och det börjar dra ihop sig på klappfronten. Vare sig du är på jakt efter fina julklappar till andra eller ska knåpa ihop din egen önskelista finns det en djungel av härliga färdig julboxar på temat skönhet just nu. Det kan också göra det hela knepigt. Just den där djungel. Vad ska man välja? Därför har jag plockat ut de riktiga godbitarna med allt från prisvärda makeupkit till ljuvliga parfymboxar. Här är skönhetsredaktörens bästa julklappstips på skönhetsfronten med nio härliga julboxar.

Annons

Lyxig julbox med ögongodis

skönhetspaket för ögon och fransar

En snyggt illustrerad julask med flera härliga produkter som sätter fokus på ögonen hittar du hos Xlash. I The Starry Eyes Edit-julbox ingår märkets hyllade ögonfransserum och uppiggande ögonmasker tillsammans med en riktigt bra mascara.

The Starry Eyes Edit från Xlash kostar 699 kr och det finns här (reklamlänk).

Exklusiv julask med läppbalm

Lyxig julbox med bara läppbalm

Ett av de lyxigaste läppbalsam som finns idag är Squeaky Clean från Westman Atelier, en len gel som ger lätt ton och gör läpparna himmelskt mjuka. Nu kan du få alla sex färger i ett riktigt exklusivt och limiterat julask att ge bort i julklapp och som endast säljs på två ställen i hela världen.

Annons

The Squeaky Clean Vault från Westman Atelier kostar 2250 kr och den finns endast här.

Parfymfavoriten i glimrande box

Exklusiv parfym Libre från YSL i guldigt julbox

Libre är en av de senaste årens stora doftsuccéer med sin spännande notmix av apelsinblom och lavendel, en parfym där bara några sprutt höjer lyxfaktor och gör att man kommer i feststämning. Här får du Yves Saint Laurents stjärna i en guldskimrande julbox och necessär. Du får dubbelt upp av den hyllade juicen så du alltid kan bära den med dig.

Annons

Libre EdP 50 ml Gift Box från Yves Saint Laurent kostar 1040 kr och du hittar den här. (reklamlänk)

Lyster på flera fronter

julklapp med hudvård från ole henriksen

Glow-kungen nummer ett är danska hudvårdsgurun Ole Henriksen. Från hans märke kommer just Find Your Glow-julasken med alla favoriter i den lystergivande och uppfräschande Banana Bright-serien. Här ingår både ögonkrämen och serumet men också rengöring och dagkräm från Truth-serien.

Find your glow från Ole Henriksen kostar 1089 kr och det finns här. (reklamlänk)

Annons

Snyggaste ögonlooken

julbox med mascara och eyeliner från rare beauty

Perfect Strokes är namnet på Rare Beautys duokit där man parat ihop sin fantastiska mascara Universal som ger rejält fylliga och samtidigt eleganta fransar med märkets toppen-eyeliner som gör det lätt att lyckas med vingen. Kombinera de två för att verkligen sätta fokus på ögonen och fixa en klassiskt elegant ögonlook.

Perfect Strokes från Rare Beauty kostar 399 kr och kitet hittar du här (reklamlänk).

Julboxarnas budgetpärla

prisvärd julbox med makeup från depend

På jakt efter en julklapp som ger mycket skönhetsprodukter utan att det blir alltför stora hål i hushållskassan? Spana i Depends fina House of Beauty, en välfylld julbox med makeupprodukter. Här får du ögonskuggspalett i användbara nudetoner, tre läppglans, bronzer med skönt bakad formula och två mascaror så du kan välja variant efter humör.

Annons

House of Beauty från Depend kostar 99 kr och den finns här (reklamlänk).

Drömklapp för håret

exklusivt värmeverktyg från dyson

Den stora snackisen på verktygsfronten det senaste året har varit Dysons uppdaterade version av sin suveräna Air Wrap, kvalitetsboxen där du får allt från smarta locktillbehör till lättrattad varmluftsborste som ger riktigt snygga resultat när du stylar håret hemma. Nu finns denna nya multistyler i en limiterad utgåva där man valt en vacker blå färg med matt finish och detaljer i rosé för en extra lyxig touch. Julklappen är förpackat i en elegant väska för att du ska kunna hålla ordning på alla delar som ingår.

Annons

Air Wrap Complete Multi-Styler från Dyson i specialutgåvan Vinca Blue och rosé kostar 5990 kr och den finns här. (reklamlänk)

Proffsigt verktygsboxen

julkit med makeupverktyg från flaer

I Ready Set Go-julasken hittar du fyra smart designade veganska makeupverktyg från FLAER, det svenska märket som hyllats för sin fina kvalitet i kombination med plånboksvänliga priser. Här har man samlat borstar som ser till att du får proffsigt snygg finish på allt från basen till ögonlooken

Ready Set Go från Flaer kostar 349 kr och du hittar det här (reklamlänk).

Annons

Maffig allt i ett-box för beautyälskaren

skönhetsklapp med makeup och hudvård från estee lauder

Ikoniska hudvårdsprodukter och fantastisk makeup i en glittrande och mycket välfylld necessär bjuder Estée Lauder på i årets version av Blockbuster, en återkommande skönhetsbomb att njuta av i månader efter jul. Här finns allt du kan behöva för din rutin, från serum till paletter med bronzers och blush. Dessutom till ett helt otroligt pris!

Blockbuster Gift Box från Estée Lauder kostar 1395 kr och den finns här. (reklamlänk)

Annons