Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Världsstjärnan helt oigenkännlig i nya hårfärgen

06 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Vi är vana vid att se henne med bruna lockar – men på en fest inför Grammygalan dök stjärnan upp med en helt ny hårfärg.
Förvandlingen fick många att gapa, då artisten inte går att känna igen.
Ser du vilken sångerska det är som har förändrat sitt utseende?
Annons
7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
7 kändisar med deras naturliga hårfärg

Det var på onsdagen som det hölls en kändistät fest inför den amerikanska Grammygalan, och många kända ansikten var på plats.

Men en rutinerad artist fick många att höja på ögonbrynen när hon dök upp på röda mattan – för hon gick inte att känna igen.

Det var hitmakerskan Shania Twain som hade bytt sina vanliga bruna lockar mot ljusblont och platt hår. En förändring som uppenbarligen gjorde henne väldigt svår att känna igen.

Den 57-åriga countrystjärnan, som ligger bakom ikoniska låtar som You're still the one och Man! I feel like a woman! fick många att reagera på röda mattan. Hon hade inte bara förändrat sitt hår radikalt, utan också bytt bort sitt karaktäristiska svarta ögonsmink mot en mjukare och mer naturlig brun sotning. Till sin look bar hon en orange klänning och svart skinnjacka.

Annons
Shania Twain med rött hår.
Shania Twain med rött hår på Grammygalan.

Shania Twains olika hårfärger

Men Shania Twain tycker om att variera sitt utseende. När hon några dagar senare gick på Grammygalan bar hon i stället en lång och knallröd peruk med lugg, något som minst sagt stack ut bland de andra stjärnorna. Hon stylade det också med en svartvit outfit med hög hatt och stora prickar.

Tidigare i år hade Shania också blekt rosa hår.

Shania Twain med brunt hår.
Shania Twain med brunt hår, så som många ser henne framför sig.
Annons