Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är världens mest populära mascara just nu

03 feb, 2023 
AvJosefin Westin
FotografTT
Långa fransar med nya Telescopic
Få mascaror är så mycket i bruset just nu som denna.
Alla pratar om den – och nu finns den äntligen ute till försäljning även i Sverige.
Här är världens mest populära mascara.
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Det är väl känt att sminkjättarna använder influensers för att slå igenom bruset och sprida nya lanseringar. När Mikayla Nogueira på Tiktok skulle testa en ny mascara fick hennes uppdragsgivare L’Oréal Paris spridning om sin nya produkt och lite till.

Nogueira har nämligen den senaste tiden varit det stora samtalsämnet inom skönhet. Hon visar i ett videoklipp hur hon applicerar mascaran. Klipp till nästa sekvens och den slutgiltiga looken – extremt långa fransar. Spekulationerna om huruvida det var hennes egna fransar eller lösögonfransar började direkt.

Vilken mascara pratar alla om just nu?

Mascaran som Tiktok-profilen testade var ingen mindre än L'Oréal Paris nya Telescopic Lift. Den utlovar visserligen att dina fransar ”ska lyftas till nya höjder” och uppges ska förlänga dina fransar med upp till fem millimeter.

Mikayla Nogueira nekade till anklagelserna om ögonfransar. Videon har nu haft mer än 48 miljoner visningar och har startat diskussionerna om influensers annonser och värdet av äkthet. Vad som är sanning här kommer vi troligtvis aldrig få veta. Det enda som står som vinnare på slutet är L'Oréal Paris nya Telescopic Lift. För alla vill testa den och utvärdera den själv.

L'Oréal Paris Telescopic Lift

Ny Telescopic Lift

Det som får många att ändå hoppas på längre fransar med Telescopic Lift är L'Oréals goda renommé. Många har L’Oréal Paris Voluminous Mascara eller Lash Paradise Mascara som favorit. Samtidigt vet många att L’Oréal gör prisvärda mascaror. Att Maybellines mascara, med bland annat budgetstjärnan Lash Sensational Sky High, dessutom går under L’Oréals paraply gör inte hypen mindre. Den förra versionen av Telescopic Lift har varit en storsäljare. När den nu kommer i ny tappning och uppges ge fantastiskt resultat är det många som hoppar på trenden. Att den dessutom kostar under 200 kronor skadar inte.

L'Oréal Paris passar dessutom på med olika kampanjerbjudanden inför lanseringen.

Vill du veta hur bra L'Oréal Paris nya Telescopic Lift är? Lär mer här där Femina testar nya Telescopic Lift.

Annons