Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så väljer du rätt foundation när du handlar online

17 maj, 2021 
girls trying on makeup
Att leta ny foundation på nätet kan vara knepigt. För hur vet man vilken nyans man ska välja? Det kan vara lättare än du tror för nu finns smarta verktyg som hjälper dig att hitta rätt.
Annons
Skönhetsredaktörens bästa torrschamponBrand logo
Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

Du har hittat din drömfoundation och allt du behöver göra nu är att välja nyans innan du kan klicka hem den. Men hur sjutton vet man vilken färg som passar? Rätt färg är ändå en av nycklarna för ett snyggt foundationresultat.

Smart matchnings-verktyg

foundation från caia

Idag finns det faktiskt lite olika verktyg som kan hjälpa dig så du slipper gissa. Åtminstone om du redan har en foundation i en nyans du gillar hemma. Ett märke som använder sig av en sådan tjänst är t ex Caia Cosmetics (reklamlänk). Här skriver du in märket på den foundation du redan har, vilket produkt det är och vilken nyans. På bara någon sekund så plockar sedan datorn fram den nyans som matchar bäst från Caia. Och här finns verkligen en väldigt stor mängd märken att jämföra med. Vill du kunna kolla fler märken? Hos amerikanska Sephora finns en liknande tjänst som går till på samma sätt. Du klickar in dig till märket du vill köpa, letar reda på knappen "Find your shade" och så fyller du i nuvarande märke, produkt och nyans.

Annons