Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Victoria Beckhams favoritkräm i budgetklass – finns i matbutiken

06 nov, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Victoria Beckham.
Victoria Beckham är en riktig skönhetsikon, med ett eget framgångsrikt sminkmärke.
Men även om hon har lyxig smak så finns det vissa budgetprodukter som världsstjärnan älskar.
Här är hudkrämen som hyllas av Victoria Beckham – och som du till och med kan hitta i matbutiken.
Annons
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

Victoria Beckham är en av vår tids stora mode- och skönhetsikoner. Den forna Spice girls-stjärnan har både ett eget klädmärke och ett sminkmärke, och har under många år varit en av de bäst klädda kvinnorna i Hollywood. Nu är hon aktuell i Netflix-serien Beckham, som handlar om hennes make David Beckhams imponerande fotbollskarriär, men också deras minst sagt uppmärksammade liv tillsammans.

Att Victoria Beckham är dyr och lyxig smak är det nog få som har missat – hon är känd för sina dyra märkesväskor och solglasögon, och har gjort samarbete med hudvårdsikonen Augistinus Bader, vars produkter kan kosta flera tusen kronor. När Victoria Beckham då hyllar något i budgetklassen kan man därför vara säker på att det är produkter som verkligen fungerar.

Annons

I en intervju med Damernas värld delar hon med sig av sina bästa budgetprodukter, som finns lättillgängliga både online och i fysiska butiker. Det är märket Weleda som har fått Victoria Beckhams uppmärksamhet.

– Jag gillar Weledas produkter. Jag använder deras Pomegranate regenerating hand cream, och Skin food på kroppen. Den senare är speciellt en favorit när jag kommer tillbaka hem efter en solsemester och huden har fått färg – den är så återfuktande. Jag gillar verkligen att konsistensen är väldigt tjock. Huden blir alltid så torr efter en solsemester och färgen försvinner snabbt, men med Skin food hänger den kvar längre, säger hon till tidningen.

Här kan du köpa Victoria Beckhams favoriter

Weleda Skin food är en riktig favorit bland många kändisar – även stjärnor som Julia Roberts och Sharon Stone har hyllat den tjocka och återfuktande krämen. Här kan du läsa mer och köpa Weleda Skin food (länk till Lyko) (reklamlänk).

Annons
Weleda skin food.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!
Weleda hand cream.
Klicka på bilden för att komma till Apoteket Hjärtat och läsa mer.
Annons
Annons