Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Victoria Beckhams frisör: Så får du mer volym med ett enkelt trick

28 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Victoria Beckham
Kändisfrisören Luke Hersheson har stylat med världsstjärnor som Victoria Beckham, och lever efter devisen att alla kan ha fantastiskt hår.
Här delar han med sig av sina bästa knep för att undvika vanliga misstag som många med tunt och platt hår gör.
– En mittbena får alltid håret att se plattare ut, säger Luke Hersheson.
Annons
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson

Världskända frisören Luke Hersheson – son till Daniel Hersheson, frisör åt brittiska kungahuset – är en av branschens mest eftertraktade och hyllade frisörer. Han har under åren bland annat stylat stilikonen Victoria Beckhams hår, och i en intervju med British Vogue delar han nu med sig av sin expertis.

Lukes motto är att alla kan ha fantastiskt hår, och att det som man själv kanske ser som begränsningar egentligen är obegränsade möjligheter. Att ha tunt och platt hår är något många kvinnor ser som ett problem, men Luke Hersheson menar att det finns enkla sätt att styla håret för att ge det mer volym. Det enklaste sättet är att ändra vart du har din bena.

– En mittbena får alltid håret att se plattare ut. Att slänga över håret på ena sidan är ett enkelt sätt att ge det mer volym, säger Luke till British Vogue.

Fel balsam kan göra håret fett

Om du känner att håret lätt blir fett och platt även när det är nytvättat så kan det bero på vad du använder för produkter för just ditt hår.

– Att använda fel balsam eller för mycket av det, kan tycka ner håret och få det att kännas plattare, vilket i sin tur gör att det ser tunnare ut. Jag tycker man ska låta bli hårmasker och tunga balsam för att bibehålla volym och kropp i håret.

Hårtrender #14 – Så stylar du håret i en Wash n' goBrand logo
Hårtrender #14 – Så stylar du håret i en Wash n' go
Annons