Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

73-åringen misstas för 50 år – hyllar billiga ansiktskrämen

26 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTiktok
Jane och Kate Keough älskar Nivea creme
73-åriga Jane får ofta höra att hon ser ut att vara 20 år yngre än hon är, och får frågan om hon använder sig av botox.
Men i en video på dottern Kate Keoughs Tiktok-kanal avslöjar mamman nu sin hudvårdshemlighet – som är en riktig budgetklassiker.
– Vid 73 års ålder är det här helt otroligt, säger Kate.
Annons
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind BaggeBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind Bagge

Behöver hudvård kosta skjortan för att vara verksam? Nej, inte om du frågar 73-åriga Jane, som nu uppmärksammas på sociala medier-appen Tiktok. Efter att ha synts på sin dotter Kate Keoughs kanal fick Jane frågor om hur hennes hudvårdsrutin ser ut – följarna kunde nämligen inte tro att Jane var en dag över 50, eller att hon inte använde sig av botox.

Kate bestämde sig därför för att visa upp sin mammas hudvårdsrutin, och den är långt ifrån de avancerade rutinerna som brukar visas upp på sociala medier. Till att börja med använder Jane sig av en hårdtvål från Imperial Leather för att rengöra ansiktet. Imperial Leather är ett brittiskt märke som inte finns tillgängligt i Sverige.

Annons

Efter att ha rengjort ansiktet är det inga serum eller toners som ska tillsättas – Jane använder sig bara av den klassiska krämen Nivea creme, en hudvårdsfavorit som har funnits sedan 1911 och fortfarande säljs i sin typiska blåa burk.

@kate_keo

Replying to @Punky Bonita Jane has has the most basic skincare routine until recently! She’s a @NIVEA UK queen 🥰💙👑 #skincareroutine #nivea #glowingskin #antiageing #skincare #skin #moisturiser #soap #ageingskin

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

– Det är bokstavligt talat tvål och Nivea, och du har den mest fantastiska hyn, konstaterar dottern Kate Keough och fortsätter:

– Det är galet när man tänker på hur mycket pengar jag lägger på hudvård. Om du inte har testat den förut så är det en otrolig produkt, säger hon om Nivea cream.

Annons

Niveakrämen hyllas

Videon har setts hundratusentals gånger och fått hundratals kommentarer. I kommentarsfältet är det många som är chockade över den enkla hudvårdsrutinen, men också många som själva har goda erfarenheter av krämen.

Nivea creme
Klicka på bilden för att komma till produkten.

”Många människor jag känner använder den här krämen och deras hy är vacker, oavsett vilken ålder de är i”, skriver en person.

”Jag har köpt den här krämen i flera år och den har aldrig gjort mig besviken”, skriver en annan.

Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson
Annons