Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetprodukten som ger volym åt platt hår

07 maj, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, privat.
Jennifer Lopez
Volym i håret är något som många av oss kämpar med dagligen.
Redaktören Hannah-Fina Rohrmüller Furrer har fastnat för en plånboksvänlig spray som hjälper med volymen – utan att skada håret.
– Det här är en ny kärlek för mig som jag inte kommer kunna leva utan, säger hon.
Annons
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind BaggeBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind Bagge

Har du tunt och platt hår av naturen, och kämpar för att få mer volym i frisyren? Då är du långt ifrån ensam. Oavsett frisyr eller hårkvalitet så vill de allra flesta kvinnor ha mer volym i håret, och sonderar den stora hårproduktsterrängen på jakt efter en spray eller produkt som kan hjälpa med just det.

Redaktören och skönhetsentusiasten Hannah-Fina Rohrmüller Furrer har testat många olika hårprodukter för att få mer volym, och tycker om hur håret känns efter att ha använt torrschampo – men tycker inte om de negativa aspekterna.

Annons

– Jag älskar texturen man får när torrschampo används, dock kan användandet av torrschampo i det långa loppet vara skadligt för din hårbotten och kan bilda beläggningar i hårbotten, och resterna av dem kan ligga kvar trots schamponering, konstaterar Hannah-Fina.

Sprayen som ger volym

Därför var hennes lycka gjord när hon upptäckte en budgetvänlig produkt som ger henne texturen hon vill ha, utan att skada håret i längden.

– L'Oréals Savage Panache Powder Spray är då min räddare i nöden. Det är en texturerande puderspray som ger volym, är utan tillsatt parfym och som inte påverkar hårbotten lika mycket som torrschampo när man bara vill åt texturen, säger Hannah-Fina.

– Det här är en ny kärlek för mig som jag inte kommer kunna leva utan.

L'Oréal Professionnel TECNI ART. Pure
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!
Annons
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson
Annons