ANNONSSAMARBETE MED SEBASTIAN PROFESSIONAL
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Fixa salongsfrisyren snabbt och enkelt – våra tre hårfavoriter

29 apr, 2024 
AvCornelia Larsson
Vill du ha stylat hår men undvika värmeverktygen? Vi har handplockat de perfekta produkterna för en snabb touch up på ditt hår helt utan värme – perfekt när du är på språng!

Med våren och sommarens ankomst ser vi fram emot alla festligheter. Snart väntar uteserveringar, soliga dagar och ljumma kvällar. Vi alla känner nog igen situationen när vi snabbt rusar från kontoret till en AW, eller när vi inte orkar styla håret och snabbt slänger upp det i en knut. Om du, precis som vi, vill få till den nyfriserade känslan, trots att du har varit på kontoret hela dagen, har vi handplockat de bästa produkterna för säsongens alla festligheter och aktiviteter. För precis som du kan toucha upp ditt smink, kan du även göra med ditt hår. Vi ger dig guiden för säsongens hetaste hårstylingsprodukter!

Mid day hair slay – styla håret utan värme

Du har säkert inte missat TikTok-trenden ”heatless curls” där allt från ett badrocksband till en strumpa används för att skapa lockar i håret utan att använda värme. Att styla håret utan att riskera skada från värmeverkyg har verkligen blivit det nya sättet att vårda ditt hår. Haka på trenden och gör en ”mid day hair slay” genom att toucha upp ditt hår efter jobbet eller mellan aktiviteter utan att behöva använda värmeverktyg – med tre enkla produkter. Sebastian Professional erbjuder ett brett sortiment av hårstylingsprodukter, och vi har valt ut våra favoriter som ger ditt hår nytt liv, och den perfekta salongskänslan.

VÅRA UTVALDA FAVORITER

Foto: Rasmus Lindahl

Drynamic+ dry schampoo

Om du behöver förlänga dagarna mellan hårtvätt eller bara vill fräscha upp håret snabbt är Drynamic+ dry schampoo den ultimata produkten. Den fungerar som ett torrschampo som effektivt absorberar överskott av olja från hårbotten samtidigt som den ger ditt hår en snygg textur, utan att skapa den sträva känslan.

Köp den här (reklamlänk)

Foto: Rasmus Lindahl

Microweb fiber texturizer

Har ditt hår blivit frissigt över dagen och du vill återskapa känslan du hade på morgonen? Sebastian Professional Microweb fiber texturizer skapar ett 3D-nät av produkt som ger en silkeslen finish, perfekt för den snygga sleek-looken. Den är lätt att applicera och kommer i en smidig och kompakt förpackning, enkel att ha med i väskan!

Köp den här (reklamlänk)

Foto: Rasmus Lindahl

Som namnet antyder är denna hårspray din bästa vän för att enkelt återskapa gårdagens frisyr. Dessutom ger den skydd mot fukt vilket ger dina lockar extra lång hållbarhet – en riktig hjälteprodukt!

Köp den här (reklamlänk)

Foto: Rasmus Lindahl

Toucha upp håret med snygga flätor

Ett roligt och snyggt sätt att ge din frisyr en extra touch är att göra små flätor eller en lyxig sleek uppsättning. Det går snabbt och kräver inga värmeverktyg. Glöm inte att följa upp med den ikoniska håroljan ”Sebastian Professional Dark Oil” som en avslutande touch för att ge ditt hår glans, mjukhet och liv!