Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

12 kändisar som ogenerat pratat om sitt hår – där nere

19 okt, 2020 
AvJessica Rådne
Fotograftt
Trimmad bikinilinje, landningsbana, brasiliansk vaxning eller buske. Frisyrerna (?) som rockas på de intima delarna är högst individuella. Här är 12 stjärnor som valt att dela hur de föredrar sin behåring.
Annons
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosaBrand logo
10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosa

Tidigare i år deklarerade Vouge att den orörda behåringen nedtill, så kallad full bush, är tillbaka. Det är inte längre modernt att vaxa och dona, menade de. Könshår är trots det ett laddat ämne, vilken även våra stjärnor fått erfara.

Vi listar 12 coola kända kvinnor som ger sin högst befriande syn på saken.

Ashley Graham

När Ashley Graham svarade på läsarfrågor i Glamour undrade ett fan om ”Jag är den enda kvinnan med buske?”. Modellen lugnade läsaren genom att svara ”Älskling, jag har en hel buske. Punkt. Det handlar verkligen bara om vad du och din partner föredrar.”

Annons

Emma Watson

Harry Potter-stjärnan Emma Watson delade i en intervju med Into the gloss med sig av sin skönhetsrutin för så väl huvudhår som intimhår. Hon berättade att hon använder en olja så gott som överallt på kroppen.

”Jag använder den till allt, från hårtopparna till armbågarna till könshåret. Det är en magisk allt-i-allo-produkt”, förklarade hon.

Hey, var köper vi denna?

Systrarna Kardashian

Systertrion Kim, Kourtney och Khloé Kardashian har alla sin egen syn på intimbehåring. Kim har i en intervju förklarat att ”Jag är armenier, så självklart är jag besatt av hårborttagning med laser! Armar, bikini, ben, underarmar… hela min kropp är hårlös.”

Annons

Effektiv metod absolut, men Khloé har avslöjat att Kim nu mer ångrar att hon lasrat bort precis allt, ”Hon önskar att hon hade någonting litet kvar”, har syrran förklarat.

Vad Khloé själv beträffar föredrar hon just detta, att behålla litegrann. På sin app har Khloé berättat: ”Jag föredrar landningsbanan. Jag vill att det ska vara rent och trimmat. Men när det inte finns någonting alls kvar så är min åsikt att det ser obehagligt ut – särskilt när du har tuttar och rumpa. Det gör mig illa till mods. Jag tycker inte om att titta på en vuxen kvinna som är helt kal där nere”. Men, poängterar hon också, full behåring är inte hennes grej.

Det är däremot äldsta syrran Kourtneys melodi. Khloé menar att Kourtney ”rattar en hel 70-talsbuske”.

Gwyneth Paltrow

På premiären av Iron Man 3 i Los Angeles 2013 bar Gwyneth Paltrow en klänning som visade mer än vanligt av stjärnans hud. Frågor kring huruvida hon behövt förbereda sig, ehm, framtill, besvarade Gwyneth såhär när hon vid ett senare tillfälle besökte Ellen Degeneres talkshow:

Annons

”Jag rockar 70-talslooken. Om du förstår vad jag menar?”

Skådisen medgav dock att hon trimmat sig inför just den där galakvällen. ”Låt oss bara konstatera att alla (i teamet) rusade efter rakhyveln”, förklarade hon med ett skratt.

Ellen Page

Juno-skådisen Ellen Page tycker inte om könshår. När hon besökte Conan O’Brians talkshow förklarade Ellen att hon till och med drömmer mardrömmar om att titta ned och se ”galet mycket hår där nere, som om det vore ett gammalt gubbskägg”.

Annons

SÅ farligt kan det ändå inte vara, va?

Lady Gaga

Lady Gaga har en avslappnat inställning till intimhår. Hon hon fotograferades för omslaget till tidningen Candy 2013 lämnade hon inte mycket åt fantasin. Stjärnan bar en öppen pälskappa, och ingenting under. På bröstet hade hon förvisso en målad svart skorpion som täckte vårtgården, men nedtill syntes stjärnans naturliga behåring.

Icke att förglömma uppträdde Born This Way-sångerskan även med en turkos (!) könsperuk utanpå sina svarta scenkläder två år dessförinnan, vilket bilden ovan visar.

Annons

Kate Winslet

Titanic-stjärnan Kate Winslet avslöjade i en intervju att hon varit så flitig med sin vaxning genom åren att hon en gång blev tvungen att bära en peruk där nere inför en roll.

”På grund av alla års vaxning växer det inte tillbaka på samma vis längre, som alla tjejer vet. Så jag fick bära en pubisperuk, merkin, eftersom man var så orolig att det kanske inte skulle lyckas växa ut tillräckligt”, förklarade hon.

Solange

Beyoncés lillasyrra, den minst lika begåvade sångerskan Solange, tog till Twitter förra årtiondet (ja, 2010 är så länge sedan) för att deklarera följande:

Annons

”Den som hittade på bikinivaxningen var en elak varelse. Vem har sagt att buskarna måste bort?!”.

Jennifer Lopez

J.Lo har sagt i en intervju att hon helst skippar bikinivaxning, eftersom hon vill hålla dessa delar privata.

”Jag älskar inte vaxning. Jag uppskattar inte att låta andra… hålla på där, om du förstår vad jag menar? Så jag rakar precis överallt istället. Det enda som jag låter vaxa är mina ögonbryn. Det är rena tortyren att plocka ut hår ett och ett”.

Annons

Cameron Diaz

Den nyblivna mamman Cameron Diaz skrev om könshår i sin bok The Body Book (2013), och menade att besattheten med hårborttagning har gått överstyr.

”Kvinnor genomgår permanent hårborttagning med laser på sina privata delar. Personligen tycker jag att hårborttagning med laser låter som en galen idé. Dessutom, ärligt talat: ditt kön, precis som övriga kroppsdelar, kommer drabbas av tyngdlagens krafter. Vill du verkligen ha en hårlös vagina resten av livet? Det är ett personligt val, men låt oss bara säga att kvinnor borde överväga att lämna vaginan fullt påklädd.”

Den tanken hade nog inte slagit oss på just det viset innan…

Foto: TT

LÄS MER:

Annons