Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

5 HBO-nyheter som ger verklighetsflykt i januari

18 dec, 2020 
AvNina Nyström
Batwoman, vampyrer och häxor – januari på HBO tar oss till andra världar, tillsammans med älskade klassiker, som alla avsnitt av Vänner!
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDbBrand logo
10 serier med högsta betyg på IMDb

I år har de flesta av oss lite extra tid att fördriva under julledigheten – förhoppningsvis betyder det att vi hinner varva ner ordentligt. Och det perfekta vilsamma tidsfördrivet under ruggiga dagar är så klart att kura ihop sig i soffan, framför en bra serie. Möt det nya året genom att bingekolla gamla Vänner-avsnitt till exempel!

Senare i januari bjuder HBO på besök i flera övernaturliga världar – kanske precis vad vi behöver efter det här året. Kolla in de spännande nyheterna nedan!

Euphoria specialavsnitt 2

I väntan på nästa säsong av Euphoria, som ju tyvärr fick skjutas upp på grund av corona, får vi som tur är två specialavsnitt att trösta oss med.

Annons

De två nya specialavsnitten fungerar som en bro mellan den första och andra säsongen. Första avsnittet hade premiär på HBO Nordic 7 december och då fick vi följa Rue (Zendaya). Det andra specialavsnittet, med titeln "F*ck Anyone Who's Not A Sea Blob", följer Jules (Hunter Schafer) på juldagen när hon ser tillbaka på året som gått.

Premiär: 15 januari

Vänner, alla säsonger

När beskedet att Vänner skulle försvinna från Netflix steg oron – skulle inte Rachel, Monica, Joey och de andra finnas tillgängliga jämt längre? Jodå, visst finns våra vänner kvar! De har bara bytt streamingtjänst. Vänner är en av vår tids mest ikoniska och älskade komediserier, som ständigt hittar nya generationers tittare. Serien sändes från september 1994 till maj 2004 och består av 236 avsnitt fördelade på tio säsonger (hur många av avsnitten kan du utantill?) HBO Nordic har hela serien Vänner exklusivt för streaming i Norden från 1 januari.

Annons

Premiär: 1 januari

A discovery of witches, säsong 2

Under seriens första säsong avslöjades det att den begåvade historikern vid Bodleian Library i Oxford, Diana Bishop, var en häxa. Hon upptäckte ett gammalt förtrollat manuskript som skulle innehålla hemligheten om de magiska varelsernas existens och kastades sedan in i ett gåtfullt mysterium. I säsong två reser Diana tillbaka i tiden med vampyren Matthew för att hitta en väldigt speciell bok – livets bok.

Premiär: 8 januari

Batwoman, säsong 2

I säsong två får vi möta en ny Batwoman, i form av Javicia Leslie som har tagit över rollen från Ruby Rose. Tillsammans med resten av The Bat Team slåss hon mot nya fiender.

Annons

Premiär: 19 januari

Legacies, säsong 3

The Vampire Diaries och The Originals hjältar och skurkar efterlämnade ett arv som fått sin fortsättning i Legacies – en spännande dramaserie som berättar historien om nästa generation av övernaturliga varelser vid Salvatore School för särskilt begåvade ungdomar.

Premiär: 22 januari

Även säsong tre av hyllade Succession är i pipen i början av året, exakt premiärdatum är dock inte satt. Och du har väl inte missat några av årets mest hyllade serier Björnstad och The Undoing på HBO?

Foto: HBO

LÄS MER:

Annons