Artikeln innehåller reklamlänkar

Att mode inte behöver vara dyrt för att vara snyggt, är knappast någon nyhet för någon. Men det är förstås lite kul att kungafamiljen, som vi är vana att se i modehus som Erdem eller Chanel och specialsydda plagg också har kläder från budgetkedjorna – här har vi samlat våra favoriter!

När Madeleine besökte Min Stora dags seminarium på Gröna Lund den 13 september bar hon en grå omlottjacka från spanska budgetkedjan Zara.

Under pappa prins Daniels lopp och Idrottens dag som anordnades den 9 september i Hagaparken bar prinsessan Estelle en rosa bomberjacka från Lindex.  (länk till butik)

På konserten i Stockholms konserthus, som hölls i anslutning till Riksmötets öppnande den 12 september, bar Madeleine en mönstrad klänning från Zara.

När Sofia och Carl Philip kom hem till Villa Solbacken med nyfödde Gabriel bar hon vita tygskor från italienska Superga (länk till butik) och en vit amningstopp från H&M.  (länk till H&M)

När prins Carl-Philip delade med sig av den första bilden på prins Gabriel bar han en body med stjärnbrodyr på kragen från Zara.

När kungafamiljen samlade ihop sig för fotografering vid Solliden i somras stack Sofia ut från alla ljusblå outfits i sin gravidklänning från brittiska Asos.  (länk till butik)

När Victoria besökte Illums Bolighus och matbutiken Paradiset i Stockholm med det danska kronprinsparet i våras bar hon en puderrosa blus från de svenska kändissystrarna Amanda Schulman och Hannah Widells klädmärke Daisy Grace.

Källa: Kungliga modebloggen/Svensk Damtidning

Läs även
10 gånger kronprinsessan Victoria valde svenskt mode

Härifrån kommer Madeleines EM-outfit

Sofias snygga gravidstil – se våra favoriter här! 

Mest läst