Makeup Tutorial Dead Doll
Slå på ljud

På grund av den rådande coronapandemin fick Heidi Klum ställa in sitt årliga Halloweenparty – men det stoppade henne inte från att skapa spöklik stämning ändå.

– När jag insåg att det inte skulle vara möjligt att anordna min årliga Halloweenfest i år, visste jag att jag ville hitta ett unikt och roligt sätt att fira högtiden hemma med min familj i stället, sa Heidi Klum i en intervju med USA Today.

Under lördagen delade den forna supermodellen med sig av en fem och en halv minuter lång video på Instagram där hon tillsammans med sin man och sina barn bjuder på både skrämsel och humor.

Klär ut sig till anslagstavla och överkast...

I videon får tittarna se hur Heidi försöker övertyga sin familj om att det blir lika roligt att stanna hemma på Halloween. Eftersom hon, som så många andra, köpte alldeles för mycket toalettpapper i våras föreslår hon att barnen kan klä ut sig till mumier.

Men när klockan slagit midnatt förvandlas de hemmagjorda mumierna till riktiga moster – och Heidi tvingas söka skydd i huset.

I ett försök att inte bli upptäckt gör hon allt för att smälta in i omgivningen, och tittarna får se henne förvandlas till både en anslagstavla och ett marmormönstrat överkast.

Spana in videon här:

Foto: TT

LÄS MER:

Glam Skull, Dead doll och Ice Princess – här är din makeup tutorial inför Halloween

Fira Halloween under coronapandemin – vad gäller egentligen?

Rykande shot till Halloween – med bara 3 ingredienser

Mest läst