Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Heidi Klum visar upp årets Halloweenlook – se den här

31 okt, 2020 
AvEmma Castman
Heidi Klum är sedan tidigare känd för att satsa stort på Halloween – och i år är inget undantag. Spana in supermodellens (corona-anpassade) firande och träffsäkra kostym här!
Annons
Makeup Tutorial Dead DollBrand logo
Makeup Tutorial Dead Doll

På grund av den rådande coronapandemin fick Heidi Klum ställa in sitt årliga Halloweenparty – men det stoppade henne inte från att skapa spöklik stämning ändå.

– När jag insåg att det inte skulle vara möjligt att anordna min årliga Halloweenfest i år, visste jag att jag ville hitta ett unikt och roligt sätt att fira högtiden hemma med min familj i stället, sa Heidi Klum i en intervju med USA Today.

Under lördagen delade den forna supermodellen med sig av en fem och en halv minuter lång video på Instagram där hon tillsammans med sin man och sina barn bjuder på både skrämsel och humor.

Klär ut sig till anslagstavla och överkast...

I videon får tittarna se hur Heidi försöker övertyga sin familj om att det blir lika roligt att stanna hemma på Halloween. Eftersom hon, som så många andra, köpte alldeles för mycket toalettpapper i våras föreslår hon att barnen kan klä ut sig till mumier.

Men när klockan slagit midnatt förvandlas de hemmagjorda mumierna till riktiga moster – och Heidi tvingas söka skydd i huset.

I ett försök att inte bli upptäckt gör hon allt för att smälta in i omgivningen, och tittarna får se henne förvandlas till både en anslagstavla och ett marmormönstrat överkast.

Spana in videon här:

Foto: TT

LÄS MER:

Annons