Nour El Refai stöttas efter händelsen med sonen på förskolan
Henrik Schyffert och Nour El-Refais kärlekshistoria
Slå på ljud

Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar åt lilla Sami i slutet av oktober förra året. På sociala medier, i både podd och på Instagram, har vi fått ta del av parets nya liv med ett nytt litet liv att ta hand om.

Henrik har sedan tidigare två söner, 18 och 21 år gamla, tillsammans med ex-frun Bea Uusma. Men för Nour var det första gången hon blev förälder, och där med upplever hon allt med Sami för första gången – som att lämna på förskola till exempel.

Nour El Refais känslostorm efter hon lämnat Sami på förskolan

I ett ärligt inlägg på Instagram, där hon delar en en bild av sig själv där hon gråter, berättar hon om det jobbiga i att lämna sitt barn.

”Idag var Sami ledsen när jag lämnade på förskolan och jag pussade och kramade och sa glatt och tryggt att vi ses snart och sen bröt jag fullständigt ihop. Mamma tröstade mig och berättade om hur många gånger hon grät när hon lämnade mig. Jag som bara har underbara minnen från dagis”, skriver Nour, och en stund senare fick hon en uppdatering från förskolan med bilder på en glad Sami som leker.

”Min glada trygga lilla unge. Och då grät jag lite till. Av lättnad. Jag visste väl det. Men ändå sån otrolig lättnad. Och så är det så fint att han kan visa när han blir ledsen. Att det går alldeles bra att vara det. Och att det går att bli tröstad. Jag älskar honom så mycket så mycket så mycket. Och ibland är kärlek också att släppa taget lite. Men gud så ont det kan göra”, fortsätter Nour.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Stöttas av många

Och hon är långt ifrån ensam i att känna som hon gör. Bland kommentarerna stöttas hon av flera föräldrar där igenkänningen är stor – och både Nour och personalen på Samis förskola hyllas. Nour för att hon är så bra på att beskriva moderskapet, och personalen för sitt omtänksamma agerande.

LÄS MER:

Henrik Schyffert om plötsliga kollapsen – föll ihop i hallen

Nours kris med Henrik – insikten om relationen

Nour El-Refai i tårar efter nya familje-beslutet

Mest läst