Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

9 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

14 jan, 2020 
AvMalin Ny
Från prinsessan Madeleine till Benjamin Ingrosso. Här är kändisbarnen som är extremt lika sina föräldrar!
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Att barn ser ut som sina föräldrar är inget nytt, men ibland kan det verkligen bli extra tydligt. Här är nio svenska kändisbarn som ser ut som kopior av sina föräldrar!

Prinsessan Madeleine och Leonore

Prinsessan Madeleine och Leonore.
Prinsessan Madeleine och Leonore.

Enligt prinsessan Madeleine är dottern Leonore inte bara lik henne själv till utseendet, utan även personlighetsmässigt.

Annons

– Hon kan stampa med foten när hon blir arg. Jag var nog också lite så när jag var liten, rätt bestämd av mig. Leonore är den livliga och spralliga, har hon sagt i en intervju med tidningen Mama.

Agneta Sjödin och Maja Sjödin

Maja Strömstedt och Agneta Sjödin.
Maja Strömstedt och Agneta Sjödin.

Maja Strömstedt är dotter till programledaren Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt, och hon är helt klart mest lik sin kända mamma. Karriärmässigt har hon dock gått i sin pappas fotspår och i oktober 2018 skrev hon kontrakt med ett av världens största skivbolag, amerikanska Republic records.

Prins Oscar och prins Daniel

Prins Daniel och prins Oscar är lika som bär.
Prins Daniel och prins Oscar är lika som bär.

Prins Oscars föräldrar är ju som bekant prins Daniel och kronprinsessan Victoria, och prinsen har ärvt sin pappas lugna och något allvarliga uppsyn, ögonfärg och blick och leende.

Annons

Emilio Ingrosso och Benjamin Ingrosso

Emilio Ingrosso och Benjamin Ingrosso.
Emilio Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso är verkligen extremt lik sin pappa Emilio som var gift med mamma Pernilla Wahlgren mellan 1993 och 1996. Ansiktsformen, ögonbrynen, hakan – snacka om kopior!

Linda Lindorff och Lykke Lindorff

Linda Lindorff och Lykke Lindorff.
Linda Lindorff och Lykke Lindorff.

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff och dottern Lykke, som förra året medverkade i Sveriges yngsta mästerkock, är lika som bär med sina blonda hår och ljusa ögon.

Annons

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht

Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen.
Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen.

Filip Lamprecht är son till programledaren Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht, en tidigare idrottsman som tävlade för Sverige i OS 1984 i grenen ”modern femkamp”. Dessutom är han pojkvän till Peg Parnevik. Filip har helt klart många likheter med sin mamma – hårfärgen, ögonen och läpparna är verkligen mitt i prick.

Rosanna Endre och Thomas Hanzon

Rosanna Endre och Thomas Hanzon.
Rosanna Endre och Thomas Hanzon.

Rosanna Endre, som jobbar för svenska Greenpeace, är dotter till skådespelarna Lena Endre och Thomas Hanzon, som var ett par i 13 år. Hon är lik båda sina föräldrar men kanske extra lik sin pappa med sitt mörka hår och gröna ögon.

Annons

Lena Endre och Edvin Endre

Lena Endre och Edvin Endre.
Lena Endre och Edvin Endre.

Rosanna Endres bror Edvin, vars föräldrar också är Lena Endre och Thomas Hanzon, är däremot extremt lik sin mamma. Edvin Endre har gått i sina föräldrars fotspår och syntes senast i serier som Fartblinda, Filip och Mona och Vikings.

Happy Jankell och Annika Jankell

Happy Jankell och Annika Jankell.
Happy Jankell och Annika Jankell.

Skådespelerskan Happy Jankell är dotter till tv-profil Annika Jankell och skådespelaren Torsten Flinck. Hon fick sitt genombrott i filmen Ted – för kärlekens skull, och är slående lik sin kända mamma.

Foto: TT

Annons