Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Adeles oväntade drag – efter kroppsändringen

19 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT
Världsstjärnan Adele ska vara gästprogramledare i Saturday night live nästa vecka – samtidigt som det går rykten om att artisten kommer släppa ett nytt album innan oktober är över, skriver News.co.au.
Artisten har under året uppmärksammats för sin stora utseendeförändring, medan musiken har lyst med sin frånvaro.
"Jag är så exalterad över detta! Men också totalt livrädd", skriver Adele på sociala medier.
Annons

Adele, 32, är på väg tillbaka.

Det har gått fem år sedan världsstjärnan släppte sitt senaste album 25, och nu verkar ett nytt album vara på ingång. Nästa vecka gästar nämligen artisten Saturday night live – något som följts av rykten om ny musik.

"Jag är så exalterad över detta! Men också totalt livrädd. Det är första gången jag ska programleda något och så är det SNL av alla saker!! Jag har alltid velat göra det som en enskild grej, så jag kan rulla upp ärmarna och verkligen kasta mig in i det, men det har aldrig funnits rätt tillfälle", skriver Adele på sina sociala medier.

Vill du läsa mer om Adeles SNL-program? Klicka här.

Adele ryktas släppa ny musik efter framträdandet

Hon fortsätter:

"Men om det finns en tid för vem som helst av oss att kasta sig huvudstupa ner på djupet med våra ögon stängda och hoppas på det bästa så är det väl 2020, ellerhur?"

Adele kommer också gästas av artisten H.E.R. i programmet.

Annons

Samtidigt så ryktas det alltså att Adele kommer släppa nu musik den 30 oktober, skriver australiska sajten News.co.au, och hänvisar till en uppgiftslämnare som hade rätt om hennes senaste album.

Adele har uppmärksammats mycket under året, då hon ändrat sitt utseende så totalt att fansen först inte kunde känna igen henne, och sen började oroa sig för hennes hälsa. Hennes personliga tränare har dock gått ut och berättat om hur förvandlingen snarare är gjord för att främja stjärnans hälsa, och att hon valt att gå ner i vikt för att orka leka med sitt barn.

Läs mer:

Annons