Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alexander Kronlund och hustrun Rebecka väntar sitt andra barn

15 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/TV4
Alexander Kronlund och hustrun Rebecka väntar sitt andra barn
Idol-aktuella Alexander Kronlund väntar sitt andra barn tillsammans med hustrun Rebecka. Nu berättar han om känslorna kring att familjen växer.
Annons
TV: 5 snabba om Idolsäsongen med Katia MosallyBrand logo
TV: 5 snabba om Idolsäsongen med Katia Mosally

Hösten är här och det betyder också att vi får följa Idol-jurymedlemmen Alexander Kronlund, 49, i tv-rutan igen. Ja, i vanlig ordning är Idol igång igen med en ny säsong, och den här gången har jurygänget Alexander, Kishti Tomita och Anders Bagge fått en ny kollega i båset, Katia Mosally.

Idol-juryn bestående av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge.
Idol-juryn bestående av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge.

Alexander Kronlund ska bli pappa igen

Men en ny Idol-säsong är inte det enda som händer i Alexander Kronlunds liv just nu. Han och hustrun Rebecka Kronlund, 30, som är föräldrar åt sonen Frans, väntar nu sitt andra barn. I ett inlägg på Instagram skriver Rebecka: ”Juste, Frans ska få en lillasyster!!!”.

Annons

Och om att familjen väntar tillökning säger Alexander:

– Det känns svinbra. Jag har massa vänner som ska ha barn nummer två och vi pratar om att det är läskigt och kul, men man är också lite mer nonchalant och lugn. Men vad vi alla har gemensamt är rädslan för om det blir fem gånger så jobbigt. Sedan har jag goda vänner med två barn som säger att det är det bästa man kan göra, så jag väljer att lyssna på dem som säger att man får payback när barnen kan leka med varandra, säger han till Aftonbladet.

Alexander Kronlund och hustrun Rebecka.
Alexander Kronlund och hustrun Rebecka.

Han vill däremot inte berätta om deras namnplaner inför kommande barnet, och inte heller när den lilla är beräknad att komma till världen.

Annons

Livet med sonen Frans

Sonen Frans föddes för tre år sedan, och åren med sonen beskriver Alexander som magiska.

– Det har varit en stor kärlekschock i hela kroppen. Sedan när det gäller jobb och hobbies så har det fått vila lite. Jag har för många intressen så låtskrivarhjärnan har fått vila lite, men allt fick färg och blev mer magiskt. Det är bara lycka.

TV: Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
TV: Kända par med stor åldersskillnad
Annons