Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alice Bah Kuhnkes avklädda miss i EU – inför kollegerna

25 mar, 2021 
Alice Bah Kuhnke.
Alice Bah Kuhnke representerar Sverige och Miljöpartiet i Europaparlamentet.
Men när hon på tisdagen skulle vara med på ett toppmöte så gick allt helt fel – och hon insåg att hon visat sig i stort sett naken för kollegerna.
”Jag slängde mig ner på golvet, under skrivbordet, samtidigt som jag ropar något obegripligt på engelska”, skriver Alice Bah Kuhnke om den pinsamma händelsen.
Annons
5 snabba frågor Alice Bah KuhnkeBrand logo
5 snabba frågor Alice Bah Kuhnke

Tidigare kulturministern Alice Bah Kuhnke, 49, är numera Europaparlamentariker i Bryssel, och tillbringar sina dagar i olika möten med andra europeiska toppolitiker.

Men på tisdagen gick allt fel för Alice, som nu berättar på Instagram om hur hon råkade visa sig halvnaken för de prominenta kollegerna.

Hon konstaterar att hon under morgonen gick runt utan särskilt mycket kläder på sig i lägenheten, och kopplade upp sig på ett viktigt utskottsmöte under tiden, för att höra när det började.

”Under några rafflande minuter, hann jag glömma (!) att datorn var på, så plötsligt hör jag hur mitt namn ropas upp: -Mrs Kuhnke, Mrs Kuhnke..., Och i samma veva som jag skyndar från köket, med kaffe i ena handen, skvättandes över golv och pinaler, och lutar mig fram över datorn för att säga de artighetsfraser som vi alltid upprepar för att testa ljud och bild så SLOG DET MIG att jag inte (alls) var klädd....”, skriver Alice Bah Kuhnke på Instagram, till en bild där hon tar sig för pannan.

Annons

Alice Bah Kuhnkes bortförklaring för kollegerna

Den svenska politikern krishanterar genom att kasta sig ner på golvet, innan hon kommunicerar med de andra mötesdeltagarna.

”Så jag slängde mig ner på golvet, under skrivbordet, samtidigt som jag ropar något obegripligt på engelska typ ”Eh... Thank you... everything is just fine... eh, I don’t need to test the picture because eh...mummel mummel... RIDÅ.”, skriver Alice Bah Kuhnke om den pinsamma händelsen.

Inlägget har gillats av nästan 8000 personer, och många roas av Alices pinsamma anekdot från jobblivet.

Annons