Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alla mot alla 2022 – här är alla deltagare i säsong 8

02 sep, 2022 
AvStina Meyerson
FotografStina Stjernkvist/EXP/TT
Det folkkära tv-programmet Alla mot alla med Filip och Fredrik är återigen tillbaka för en ny säsong. Men vad kan vi förvänta oss av årets frågesport, vilka är deltagarna och var hålls den färgsprakande finalen? Här är allt du vill veta om Alla mot alla 2022.
Annons
Så utnyttjas kändisar på internetBrand logo
Så utnyttjas kändisar på internet

Filip Hammar och Fredrik Wikingssons succéprogram är äntligen tillbaka – och det verkar bli en spännande upplaga! Säsong 8 av Alla mot alla hade premiär den 29 augusti på Discovery+ och Kanal 5.

Den tidigare säsongen av programmet slog tittarrekord, med 4 miljoner svenskar i publiken, och utnämndes den 1 september till Årets underhållningsprogram under Kristallengalan 2022. Mycket talar för att framgångståget nu rullar vidare – och särskilt eftersom producenterna har lovat någonting alldeles extra i år.

Vad för överraskningar som programmet kommer bjuda på avslöjar de inte, men vi ser fram emot en riktig pangshow!

Annons

Här är alla deltagare i Alla mot alla 2022:

Trots nya rafflande moment i frågesportstävlingen förblir den grundläggande principen densamma: Filip och Fredrik sätter några av våra mest folkkära kändisars allmänbildning på prov.

I säsong 8 av Alla mot alla får vi se några välbekanta ansikten återvända, samt några helt nya deltagare. De tävlande i år är:

  • Bea Uusma och Magnus Betnér
  • Hanna Hellquist och Jonatan Unge
  • Clara Henry och Tony Irving
  • Kalle Lind och Ina Lundström
  • Messiah Hallberg och Kajsa Grytt
  • Amanda Ooms och Niklas Källner
  • Amie Bramme Sey och Markus Krunegård
  • Anders Öfvergård och Sanna Lundell

Finalen av Alla mot alla 2022

Utöver den härliga deltagarskaran sätter höstens stora final i Alla mot alla verkligen pricken över i! Finalen kommer nämligen sändas från Avicii Arena i Stockholm.

– Vi visste att vi hade något speciellt när vi påbörjade inspelningarna av säsong 1 av Alla mot alla men jag tror varken jag eller Filip tänkte att det skulle generera i åtta säsonger än mindre att vi skulle hålla en final i Avicii Arena, säger Fredrik Wikingsson om de glada nyheterna i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det kommer bli en jäkla fest med några av sveriges bästa artister och komiker på scen.

Finalen av Alla mot alla kommer spelas in den 9 december och biljetterna ligger nu ute till försäljning.

Annons