Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Alla utom vi får en säsong 2 – här är allt vi vet

18 mar, 2021 
AvElin Jonsson
FotografDiscovery+
Alla utom vi får en säsong 2 – här är allt vi vet
Nyligen hade serien med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna Alla utom vi premiär, och redan nu planerar man inför en säsong två av tittarsuccén. Här är allt vi vet!
Annons
Alla utom vi med Alba August och Björn GustafssonBrand logo
Alla utom vi med Alba August och Björn Gustafsson

Redan innan Alla utom vi hade premiär hyllades den till skyarna då den fick lovande recensioner. Av Aftonbladet har den till exempel beskrivits som en ”realistisk dramakomedi som särskiljer sig och därmed blir något för alla”, samtidigt som Sveriges radio förklarar den som ”en liten pärla”. Och seriens skapare Erik ”Jerka” Johansson kunde väl inte vara mer nöjd över de fina orden.

– Jag är otroligt stolt och glad över den fina responsen och hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på så fin respons på min regidebut, säger Jerka i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Hoppas många ska streama hela säsongen och att ämnet IVF och tabut kring det lyfts, att folk ska känna igen sig och bli berörda och få skratta på en och samma gång, som livet självt.

Informationen om Alla utom vi säsong 2 är knapp

Serien handlar om Hilma (Alba August) och Ola (Björn Gustafsson), ett ungt par som desperat försöker bli gravida och bestämmer sig för att påbörja en IVF-behandling. Situationen tär på både dem, förhållandet och ekonomin. Samtidigt verkar deras omgivning lyckligare och mer fertil än någonsin tidigare.

Och nu då, efter premiären stod det klart att Alla utom vi blev den mest streamade skrivna originalserien inom genren dramakomedi på discovery+ ever! Så ja succén blev ett faktum. Därför är det till mångas lycka att nu får höra att det blir en andra säsong av serien. Men när den andra säsongen kan ha premiär, eller vad den ska handla om, eller när det börjas filma, eller vem som står för regin, eller vilka som skådespelar, finns det inga uppgifter om i skrivande stund.

Annons