Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Allt du behöver veta om The Craft: Legacy – uppföljaren till kultfilmen

30 sep, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT/Youtube
Lagom till Halloween kommer det en uppföljare till häxfilmen The Craft (Den onda cirkeln).
Här är de första klippen från uppföljaren till 90tals-filmen The Craft (Den onda cirkeln) som gjorde stor succé efter biopremiären 1996. Nya filmen The Craft: The Legacy har premiär 2020!
Annons
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagenBrand logo
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen

Lagom till Halloween kommer det en uppföljare till häxfilmen The Craft (Den onda cirkeln). Den nya The Craft: Leagacy väntas ha amerikansk premiär 28 oktober 2020 och kommer senare släppas på olika streamingtjänster runt om i världen.

Dock är det i dagsläget oklart om den kommer komma med svensk text.

Originalet Den onda cirkeln

Originalet av den amerikanska häxfilmen hade premiär 1996 och då kunde vi se Neve Campbell, som Bonnie, använda sina häxkrafter på saker och personer som hon inte riktigt gillade. Och Sarah, spelad av Robin Tunney, som är ny i skolan blir varnad för att inte bli kompis med skolans häxor. Men vad de inte vet är att hon också är en häxa, en väldigt speciell sådan.

Och nu är det snart dags för en uppföljare till den spännande skräckfilmen.

Uppföljaren till kultfilmen från 1996

I den nya rullen The Craft: Legacy kommer vi få följa med ett annat gäng med unga häxor som bildar en häxklan, och givetvis hamnar de i trubbel när de experimenterar med sin fantastiska krafter. De kommer ha en liknande plot där en trio tonårsflickor som tränar häxkonst snart ska komma att få en fjärde häxmedlem.

Annons

Alla fyra besitter krafter som representerar alla olika element, men i uppföljaren kommer ännu ett element in i bilden. I nya filmen kommer vi Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone och Zoey Luna porträttera tonårshäxorna.

Se trailern för The Craft: Legacy här

I trailern till The Cult: Legacy ser vi flera referenser till originalfilmen.

Se trailern här!

LÄS MER:

Annons