Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Allt om den nya Netflix-filmen Don´t look up – se hela rollistan

16 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Allt om den nya Netflix-filmen Don´t look up – se den stjärnspäckade rollistan.
Nu kickar filmteamet äntligen igång med inspelningen av kommande Netflix-komedin Dont look up igen, och en mer kändistät film får man nästan leta efter!
Annons
6 feel good-filmer som finns på NetflixBrand logo
6 feel good-filmer som finns på Netflix

Inom kort vankas en riktigt kändisrulle på Netflix, för när Anchorman-regissören Adam McKay planerar komedi vill varenda Hollywood-skådis vara med på rollistan. Filmen heter Don´t look up och i den minst sagt imponerade rollistan har vi namn som Leonardo DiCaprio, Meryl Streep och Timothée Chalamet – vilka nyligen skrivit på för filmen.

Och de kommer få sällskap av inga mindre än Jonah Hill, Ariana Grande, Matthew Perry, Kid Cudi och Himesh Patel, meddelar nu Netflix på sin Instagram. Kändislistan är bevisligen lång, och dessa är bara de nya namnen som tillkommit på listan. Cate Blanchett och Jennifer Lawrence har sedan långt innan (redan i februari) skrivit på film-kontraktet till den kommande komedin.

Ariana Grande film- och album-aktuell

Samma dag som det blev känt att sångfågeln Ariana Grande skulle medverka i den kändisspäckade rullen, avslöjade hon även på Twitter att hennes nya album släpps denna månad!

Annons

”Jag kan knappt hålla mig! Denna månad släpps mitt nya album”, twittrade hon.

Filminspelningarna på corona-paus

Dock har Don´t look up-teamet likt så mycket annat detta corona-år fått sätta filminspelningarna på paus med anledning av pandemin. Men man räknar med att kicka igång inspelningarna redan nästa månad, i november, om inget oväntat inträffar.

”Jennifer Lawrence är en grym talang!”

Regissören Adam McKay har förutom Anchorman-filmerna även skrivit The big short och Vice – alla stora filmsuccér.

Den nya filmen Don´t look up beskrivs som en vass och ironisk skildring av två astronomer som ger sig av på en pressturné för att varna alla människor för en meteor som hotar att förgöra planeten. Och ryktet på stan är att det är Jennifer Lawrence och Leonardo DiCaprio som kommer spela huvudrollerna, som de två astronomerna.

– Jag är så exalterad över att få göra den här filmen med Jen Lawrence, hon är verkligen en grym talang! Och det är överväldigande att Netflix som tagit sig ann den här filmen, också ser att den som komedi kan funka världen över. Något som har gjort att jag och mitt team satt ribban otroligt högt, förklarade Adam McKay för Deadline i början av året.

LÄS MER:

Annons