I våras kom de första ryktena om att modellen och skådisen Megan Fox och rapparen Machine Gun Kelly hade börjat dejta. Bilder på de två tillsammans började cirkulera och de sågs umgås vid flera tillfällen.

Skilsmässan från Brian Austin Green

Megan Fox hade då sedan tio år tillbaka varit gift med skådisen Brian Austin Green, men de två hade vid tillfället båda tagit av sig sina vigselringar. I maj avslöjade Brian Austin Green att han och Megan Fox hade separerat.

– Hon sa ”jag har insett när jag var utomlands och jobbade att jag kände mig mer som mig själv och jag gillade mig själv bättre under den upplevelsen och jag tror att det kan vara värt att prova för min del”, berättade han i sin egen podcast.

Han avslöjade även då att hans exfru och Machine Gun Kelly, eller Colson Baker som han heter egentligen, träffades men att de mest var vänner vid det stadiet.

Megan Fox är med i musikvideon till Bloody Valentine

Bara dagar efter avslöjandet om skilsmässan släppte Machine Gun Kelly en ny musikvideo – där Megan Fox spelade hans flickvän. Låten heter Bloody Valentine och spär på ryktet om att de två skulle vara ett par ännu mer.

Megan Fox och Machine Gun Kelly är nära på att kyssas

Megan Fox och Machine Gun Kelly är närgångna i musikvideon till Bloody Valentine.

Under sommaren blev det mer och mer uppenbart att Megan Fox och Machine Gun Kelly var ett par. De sågs håll handen och kyssas offentligt, men trots det ville ingen riktigt bekräfta förhållandet. Det skulle dröja till slutet av juli innan de gav sin första gemensamma intervju. Där avslöjade Megan Fox att de hade träffats under inspelningarna av thrillern Midnight In The Switchgrass.

– Jag visste, jag kände att något galet var på väg att hända efter det mötet, men jag visste inte vad. Jag bara kände djupt in i själen att något skulle hända utifrån det, sa hon i podcasten Give Them Lala … With Randall.

Hon kallade honom för sin tvillingsjäl och berättade att att hon omedelbart kände att de två hade en astrologisk koppling till varandra.

– Vi är två halvor som har samma själ tror jag, och jag sa det till honom nästan omedelbart.

Machine Gun Kelly och Megan Fox bekräftar relationen på Instagram

En vecka senare postade han den allra första bilden på paret tillsammans.

”Väntat på evigheten för att hitta dig igen”, skrev han till inlägget som har fått över två miljoner likes.

Veckan därefter var det Megan Fox tur att lägga upp en bild.

”Mitt hjärta är ditt”, skrev hon.

Foto: TT

LÄS MER