Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Älska mig är den nya serien av Josephine Bornebusch – se teasern

12 jul, 2019 
AvAnaïs González Cruz
I höst har Älska mig premiär på Viaplay, en tv-serie som skapats av skådespelerskan Josephine Bornebusch. Nu har en första teaser släppts.
Annons

Josephine Bornebusch är mest känd för sin roll som Mickan Schiller i populära Solsidan. Men snart får vi se henne i en helt annan tv-serie, långt från överklassmiljön i Saltsjöbaden utanför Stockholm.

I höst är skådespelerskan aktuell med Älska mig, en ny Viaplay-produktion i sex delar:

Älska mig är en varm dramakomedi om relationer och kärlek där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik”, skriver streamingtjänsten i programbeskrivningen.

”Känns oerhört kul”

Mer än så vet vi inte om den nya tv-serien, förutom att Bornebusch spelar en av huvudrollerna. Dock är det faktiskt 37-åringen själv som står bakom produktionen, då hon både skrivit manus och regisserat.

Nyligen släpptes en teaser till Älska mig, där vi bland annat får se Bornebusch i kärleksfulla scener med skådespelaren Sverrir Gudnason:

– Det känns oerhört kul och aningens läskigt att äntligen få släppa en första teaser till det här projektet jag nu levt med några år, säger hon i ett pressmeddelande.

På rollistan syns även namn som Görel Crona, Johan Ulveson, Ia Langhammer och Gustav Lindh.

Se teasern till Älska mig:

Läs mer:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: Viaplay//NENT Group

Annons