Älskar, älskar inte-paret Rebecca och Micael väntar barn
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022
2:59

Efter reklamen: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

(2:59)

Slå på ljud

I den första säsongen av Älskar, älskar inte på Discovery+ fick vi bekanta oss med Rebecca Lawal, 32, och Micael Sievertsson, 51 – paret som då aldrig hade träffat varandra i verkligheten. Rebecca kommer från Nigeria och Micael från Sverige, och de möttes via en dejtingsida.

Älskar, älskar inte-paret väntar sitt första gemensamma barn

Efter två år av videochattande från varsitt land fick vi i tv-serien följa med när paret träffade varandra i verkligheten för allra första gången. I den andra säsongen som just nu är aktuell på streamingtjänsten har vi kunnat fortsätta följa deras kärleksresa.

Alicia Vikander om missfallet och tuffa resan mot graviditeten

I maj förra året fick Rebecca uppehållstillstånd i Sverige och idag bor paret ihop och för de som inte får nog av paret kan också följa dem på både Youtube och Instagram där de har gemensamma konton.

”Om du har på notifikationer på vår Youtube-kanal har du säkert redan hört nyheten. Det känns så overkligt att äntligen få dela med oss av det här... De senaste månaderna har varit svåra men också magiska. Vi ska ha barn! Det känns som en dröm”, skriver paret nu på sitt gemensamma Instagram-konto.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Tuffa starten på Rebeccas graviditet

I en video på parets Youtube-kanal framgår det att graviditeten inte alls var planerad, och att de egentligen hade tänkt att vänta ett tag med att utöka familjen.

– Jag kräktes 10–11 gånger per dag, från morgon till kväll. Jag blev inlagd på sjukhus till slut, berättar Rebecca i videon och förklarar att hon inte alls uppskattade graviditeten till en början.

Micael har barn sedan innan, men den lilla i magen blir Rebeccas första barn.

Han är pappa till över 100 barn i hela världen

Mest läst