Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Älskar, älskar inte säsong 2: Paret som återkommer och så söker du själv

04 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
FotografDiscovery
Älskar, älskar inte säsong 2: Paret som återkommer och så söker du själv
Hurra! Älskar, älskar inte kommer tillbaka med en ny säsong på Discovery+ och Kanal 5! Här är allt vi vet om den kommande säsongen.
Annons
TV: 10 av höstens svenska TV-serier att se fram emotBrand logo
TV: 10 av höstens svenska TV-serier att se fram emot

Nu står det klart. Realityserien Älskar, älskar inte kommer tillbaka med en ny säsong! Det bekräftar Discovery+ i ett pressmeddelande. Den första säsongen av programmet mottogs väl av tittarna, så pass att de i år vann en Kristall för Årets realityprogram.

I den första säsongen fick vi följa flera par som kämpade på med sina kärleksliv – i form av långdistansrelation med någon boende utanför Sverige eller där den andra parten precis flyttat till Sverige från utlandet. I den nya säsongen kommer flera av personerna från den tidigare säsongen att medverka igen, och det kommer även att dyka upp nya ansikten.

Annons

Tony och Annika kommer tillbaka i säsong två

Några som kommer att medverka ännu en gång i den andra säsongen är Tony från Bjuv, som kämpar med att återförenas med sin kärlek Christy som bor på andra sidan jorden. Tillsammans har de dottern Melissa, 18 månader. Och ja, vi kommer också att få se hans bonusmamma Annika i den nya säsongen!

– Första säsongen av Älskar, älskar inte var ett mycket roligt äventyr. Därför blev jag glad när frågan om säsong 2 kom, där vi fortsätter följa min och Cristys resa. Det känns väldigt spännande! Jag är så glad för all positiv respons som vi och Annika har fått. Vi skapar minst sagt minnen för livet, säger Tony i ett pressmeddelande.

Så söker du till Älskar, älskar inte

Men, inte bara det! Just nu pågår castingprocessen för fullt. Så, bor du i Sverige och är tillsammans med eller dejtar någon i ett annat land? Eller har din stora kärlek kanske precis flyttat till dig i Sverige?

Då kan du söka till programmet här!

Älskar, älskar inte säsong 2 har premiär på discovery+ och Kanal 5 våren 2022.

TV: 5 nyheter på Disney+ i oktober 2021Brand logo
TV: 5 nyheter på Disney+ i oktober 2021
Annons