Älskar, älskar inte säsong 2: Paret som återkommer och så söker du själv
TV: 10 av höstens svenska TV-serier att se fram emot
1:60

Efter reklamen: TV: 10 av höstens svenska TV-serier att se fram emot

(1:60)

Nu står det klart. Realityserien Älskar, älskar inte kommer tillbaka med en ny säsong! Det bekräftar Discovery+ i ett pressmeddelande. Den första säsongen av programmet mottogs väl av tittarna, så pass att de i år vann en Kristall för Årets realityprogram.

I den första säsongen fick vi följa flera par som kämpade på med sina kärleksliv – i form av långdistansrelation med någon boende utanför Sverige eller där den andra parten precis flyttat till Sverige från utlandet. I den nya säsongen kommer flera av personerna från den tidigare säsongen att medverka igen, och det kommer även att dyka upp nya ansikten.

Skådespelarna i deras första filmroller – jämfört med nu

Här är alla nya filmer och serier på Netflix i oktober

Tony och Annika kommer tillbaka i säsong två

Några som kommer att medverka ännu en gång i den andra säsongen är Tony från Bjuv, som kämpar med att återförenas med sin kärlek Christy som bor på andra sidan jorden. Tillsammans har de dottern Melissa, 18 månader. Och ja, vi kommer också att få se hans bonusmamma Annika i den nya säsongen!

– Första säsongen av Älskar, älskar inte var ett mycket roligt äventyr. Därför blev jag glad när frågan om säsong 2 kom, där vi fortsätter följa min och Cristys resa. Det känns väldigt spännande! Jag är så glad för all positiv respons som vi och Annika har fått. Vi skapar minst sagt minnen för livet, säger Tony i ett pressmeddelande.

Tony, christy och Annika kommer tillbaka i säsong två av Älskar, älskar inte

Tony, Melissa och Christy.

Malou von Sivers om sina två barn som jobbar på TV4: ”Får jobba hårdare”

Så söker du till Älskar, älskar inte

Men, inte bara det! Just nu pågår castingprocessen för fullt. Så, bor du i Sverige och är tillsammans med eller dejtar någon i ett annat land? Eller har din stora kärlek kanske precis flyttat till dig i Sverige?

Då kan du söka till programmet här!

Älskar, älskar inte säsong 2 har premiär på discovery+ och Kanal 5 våren 2022.

TV: 5 nyheter på Disney+ i oktober 2021
1:11

Efter reklamen: TV: 5 nyheter på Disney+ i oktober 2021

(1:11)