Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alyssa Milanos budskap i åldrandet – trivs bättre än någonsin

28 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografJordan Strauss/TT.
Skådespelaren Alyssa Milano fyllde nyligen 48 år, och stjärnan trivs bättre än någonsin i sin kropp.
Samtidigt kommer hon med ett viktigt budskap till sina miljontals följare.
”Ibland glömmer jag saker. Jag är trött hela tiden. Men överlag, så är jag så tacksam för det här livet. Mitt liv”, skriver Alyssa Milano.
Annons
(FEMINA) 7 saker du inte visste om Alyssa MilanoBrand logo
(FEMINA) 7 saker du inte visste om Alyssa Milano

Skådespelaren Alyssa Milano fyllde 48 år den 19 december, något hon firade med en osminkad bild på sig själv i sängen – och flera viktiga budskap till sina följare.

Stjärnan menar att hon är mer bekväm i sin egen kropp än någonsin, trots att det finns saker man kan klaga på.

”Det här är 48. Inga filter. Inget smink. Bara min hud som jag blivit superbekväm i. Min kropp ger ifrån sig knäppande ljud när jag går. Min dotter frågade mig häromdagen varför min rumpa är så dallrig. Ibland glömmer jag saker. Jag är trött hela tiden. Men överlag, så är jag så tacksam för det här livet. Mitt liv”, skriver Alyssa Milano i sitt långa inlägg.

Hon konstaterar att hon inte skulle vilja byta liv med någon, trots att hon gått igenom hjärtesorg och jobbiga perioder, och menar att alla människor har styrkan att komma igen efter tunga tider.

Alyssa Milanos kritik mot USA

Samtidigt riktar hon kritik mot det politiska läget i USA, där många kämpar med flera jobb med minimilön, för att ens ha råd att få mat på bordet – och har som födelsedagsönskan att det ska ändras.

Annons

”Vi är alla slitstarka. Den kraften blir utnyttjad av för många – vänner, chefer, barn, vår egen regering till och med. 'Skärp dig! Ta dig i kragen! Du mår bra!' Kanske. Men det är okej att inte må bra. Sann frihet är inte att bära en mask och gå till en bar. Sann frihet är ett jobb som ger bra betalt med en lön man kan leva på, som gör att man har råd att tillbringa tid med familjen utan att oroa sig för att sätta mat på bordet”, skriver Alyssa Milano.

Läs mer:

Annons