Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Minns du juryn i America's Next Top Model? Så lever de i dag

07 maj, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Miss J, Tyra Banks och Nigel Barker
Har du koll på vad Tyra Banks och resten av gänget i America's Next Top Model-juryn gör i dag? Spana in vår lista och få reda på svaret!
Annons
5 deltagare från Top Model– så gick det senBrand logo
5 deltagare från Top Model– så gick det sen

America's Next Top Model var ett av 00-talets allra hetaste program. I totalt 22 säsonger fick vi följa Tyra Banks och gänget i jakten på USA:s nästa stora supermodell – och många stjärnor blev det. Däribland Winnie Harlow som i dag arbetar som modell och är talesperson för den autoimmuna hudsjukdomen vitiligo.

Men vad gör juryn i ANTM egentligen i dag?

Från Tyra Banks till Miss J. Alexander – här är några av programmets mest minnesvärda panelmedlemmar:

Annons

Tyra Banks

Tyra Banks

Fotomodellen Tyra Banks var både programledare och juryordförande i America's Next Top Model. Därtill producerade hon även programmet.

I dag är Tyra Banks gift med den norske fotografen Erik Asla. Tillsammans har de sonen York Banks Asla, född 2016. På Instagram har Tyra drygt 6,7 miljoner följare och där går det att läsa att hon nyligen grundat det exklusiva glassföretaget SMiZE Cream.

Janice Dickinson

Janice Dickinson

Janice Dickinson var en del av juryn i America's Next Top Model de fyra första säsongerna. Kort därefter öppnade hon sin egen modellagentur, som även blev en egen realityserie vid namn The Janice Dickinson Modeling Agency.

Annons

2016 gick Janice Dickinson ut med att hon drabbats av bröstcancer. I dag är Janice gift med Robert Gerner, hon har två barn sedan tidigare äktenskap.

Nigel Barker

Nigel Barker

Nigel Barker var jurymedlem och fotograf i America's Next Top Model. Sammanlagt var han med i 17 säsonger av programmet.

I dag arbetar Nigel med flera olika projekt. På Instagram går det nämligen att se att han bland annat driver podcasten Shaken and stirred, där han intervjuar kändisar över en drink. Nigel Barker är gift med Cristen Barker och har två barn.

Annons

Miss J. Alexander

Miss J. Alexander

Miss J. Alexander var America's Next Top Models populära catwalkcoach. I ett par säsonger var han även medlem i juryn.

I dag bor Miss J. Alexander i Paris och New York. Han arbetar fortfarande som catwalkcoach, men har även yrken som författare och designer på sitt cv.

Twiggy

Twiggy

Supermodellen Twiggy, egentligen Lesley Lawson, var från 2005 en av fyra domare i America's Next Top Model.

Under 1960-talet var hon en av världens mest kända modeller, och många minns hennes långa ögonfransar och korta hår. I dag är Twiggy 71 år gammal, hon är gift med skådisen Leigh Lawson och har en dotter vid namn Carly.

Foto: TT

Annons