Anna Brolin och Jesper Rodhborn.

TT

Det var för ett halvår sedan som TV4-profilen Anna Brolin, 42, och maken sedan nio år, Jesper Rodhborn, 47, berättade att de väljer att gå skilda vägar. Under sin tid tillsammans fick de sönerna Lionel och Elton.

6 saker du vill veta om Anna Brolin
1:25

Efter reklamen: 6 saker du vill veta om Anna Brolin

(1:25)

Slå på ljud

I ett gemensamt uttalande på Instagram gjorde de klart att det är barnen som är främsta prio under separationen.

“Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på sina varsina sociala medier-kanaler.

“Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras. Anna och Jesper”, tillade de.

Anna Brolin och Jesper Rodhborns härliga semester

Och vänner tycks de ha förblivit.

De har nämligen lämnat höst-Sverige för att ge sig ut på en gemensam semester tillsammans med barnen.

“Efter en pandemi och brist på pass är det en ny nivå av glädjetjut som utspelar sig när fyraåringen får livets första utlandsresa att bevara i barnaminnet”, skriver Anna Brolin på Instagram och delar med sig av ett gäng bilder från solsemestern.

Exmaken Jesper Rodhborn har också delat med sig av bilder från resa. Bland annat en när barnen sitter vid poolen med en varsin Zlatan Ibrahimovic-tröja på sig.

Mys vid poolen.

Mys vid poolen.

Instagram

Rodhborns fina ord om Anna Brolin efter uppbrottet

Exparet har hållit god ton mot varandra sedan skilsmässan. Som på mors dag strac efter uppbrottet när Jesper Rodhborn tog till orda på Instagram med en hyllning till exet.

“Är otroligt tacksam både över min egen och mina barn mamma varje dag – och idag förtjänar ni att hyllas lite extra. Tack för allt ni gör för mig och mina (våra) barn”, skrev han då på Instagram story och fortsatte att gratulera Anna Brolin, sin egen mamma och resten av världens mödrar på den stora dagen.

SE: 5 Snackisar från veckan som gått
0:59

Efter reklamen: SE: 5 Snackisar från veckan som gått

(0:59)

Slå på ljud
Mest läst