Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Gynnings stöd till Philipson under skilsmässan

04 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
I veckan blev det känt att Aje och Bathina Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta.
Nu berättar Carolina Gynning, som är tillsammans med Ajes son Viktor Philipson, hur familjen ska gå vidare efter skilsmässan.
Annons

Kungavännen Aje Philipson, 79, och mediaprofilen Bathina Philipson, 44, berättade i onsdags att de går skilda vägar efter att ha varit gifta i nästa två decennier.

SE: 5 Snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE: 5 Snackisar från veckan som gått

Bathina Philipson sade då till Expressen att beslutet är gemensamt och att det inte ligger någon dramatik eller något bråk bakom uppbrottet.

– Vi älskar och respekterar varandra och ska göra det så bra som möjligt för vår familj och barnen. Vi fortsätter att hålla ihop så gott som det går, och ser till så att barnen mår bra i det här, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Det är vårt största fokus. Men det har gått smärtfritt till, och vi är jättegoda vänner. Aje är min bästa vän.

Carolina Gynning och Viktor Philipson kände till uppbrottet

Under sin tid tillsammans fick exparet tre barn Axel, 17, Hugo, 14 och Märta, 13. Aje har också barn med två andra kvinnor.

Annons

Från sitt första äktenskap med Grete Qviberg, 77, har han Nina, 54, Anja, 52, och Anders, 46. Och från sitt förhållande med Gisela Calabro, 60, har han Viktor Philipson, 36, Johan Philipson, 34, och Louise Philipson, 32.

Den äldsta sonen från det andra äktenskapet, Viktor, lever ihop med allkonstnären Carolina Gynning, 44. För Hänt berättar Bathina Philipson att paret vetat om skilsmässan.

– Carolina Gynning och Viktor, de har ju också vetat om att vi varit separerade ett tag liksom, det är inget nytt. De nära vet ju om det, säger hon till tidningen.

Gynning om planerna för familjen

Gynning själv berättar för Expressen om sin relation till Bathina.

– När jag blev tillsammans med Viktor var det hon som tog in mig in i familjen och jag är tacksam över hur fin hon var mot vårt barn Vilda, säger hon.

Carolina Gynning säger också att familjen har en plan för hur de ska gå framåt – och hon menar att det inte finns någon risk för att Bathina ska bli utfryst.

– Aje är väldigt duktig på att hålla kontakten med sina ex. Vi har redan planerat för familjens julfirande ihop på Skenäs gård och ser fram mycket mot detta.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
Carolina Gynnings stilresa genom åren
Annons