Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anna Holmlunds kärleksfulla bilder med pojkvännen Joakim

02 maj, 2022 
AvElin Jonsson
FotografTT
anna-holmlund-pojkvänn-kille-jocke-
Efter den hemska olyckan i Italien, och den långa resan på väg tillbaka till livet visar den före detta scicrossåkaren Anna Holmlund nu upp bilder från mysiga dejter tillsammans med nya pojkvännen Joakim.
Annons
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

Numera bor den före detta skicrosstjärnan Anna Holmlund, 34, i Sundsvall och pluggar på Fornby Folkhögskola i Borlänge. Det är i skolan som hon mött nya pojkvännen Joakim ”Jocke” Brändström. Kärleken till sin nya pojkvän valde hon att visa upp på sina sina sociala medier nyligen, och samtidigt skrev hon:

”Nu är jag i skolan i Borlänge, här är jag på gymmet tillsammans med ingen mindre än min kille! Han heter Jocke! Så det så!”

Efter det har vi fått ta del av fler bilder där Anna Holmlund och den nya pojkvännen är på romantiska dejter, och där de tränar ihop. Nedan ser vi en bild från en mysig liten vårdejt i soliga Sundsvall.

Annons

Nu är han här!”, myser Anna Holmlund intill den bilden där turturduvorna sitter tätt på en bänk i vårsolen.

Anna Holmlund berättar mer om pojkvännen

I en stor intervju med Aftonbladet berättade Anna Holmlund nyligen mer om hur livet ter sig idag, fem år efter den svåra olyckan i Italien. Samtidigt berättar hon hur hon träffade nya pojkvännen Joakim.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon om pojkvännen Jocke.

Annons

”Jag vill gärna ha barn”

Anna berättar även för Aftonbladet att hon trots fortsatt svåra fysiska hinder inte släppt tanken om att en dag skaffa ett barn.

– Jag vet inte om det går, men jag hoppas verkligen det. Jag vill gärna ha barn och kunna vara en bra förälder. Det är verkligen något jag drömmer om.

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons