Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anna Nicole Smiths dotter har vuxit upp – kopia av mamma

08 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografYoutube/TT.
Dannielynn och Larry Birkhead, Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead har hunnit bli tonåring, och är nyfiken på sin mamma, som dog innan sin dotters första födelsedag.
Nu åker Dannielynn och pappa Larry Birkhead ut på en resa för att dottern ska få lära känna sin mamma i efterhand, i en ny dokumentär – och många reagerar på hur lik hon är Anna.
– Dannielynn är en tonåring nu, och hon vet inte riktigt så mycket om sin mamma, säger Larry i trailern.
Annons
TV: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
TV: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Den 8 februari 2007 gick glamourmodellen Anna Nicole Smith bort, 39 år gammal. Hennes dotter Dannielynn Birkhead hade inte ens hunnit fylla ett år, och hennes pappa Larry Birkhead blev med ens ensamstående förälder.

Nu har dottern hunnit fylla 14 år, och är nyfiken på sin mamma. Därför ska hon och pappan nu åka ut på en resa för att ta reda på vem Anna Nicole Smith var på riktigt

– Dannielynn är en tonåring nu, och hon vet inte riktigt så mycket om sin mamma. Som pappa till ett barn vars mamma har gått bort tänkte jag ”varför inte gå tillbaka till där Anna startade?” Ska jag vara ärlig så visste inte jag så mycket om Annas tidiga år heller, säger Larry Birkhead i trailern till dokumentären.

Annons

Anna Nicole Smith slog igenom som modell, bland annat för de omdiskuterade underklädesannonserna för H&M, men sina sista år i livet kretsade det mesta kring skandaler. 1994 gifte hon sig med 89-åriga oljemiljardären J Howard Marshall, som dog året därpå. Efter år av tvister ärvde hon 4,3 miljarder kronor av maken.

Modellen har även medverkat som skådespelerska i filmen Nakna Pistolen 33: Den slutgiltiga förolämpningen mot bland andra Leslie Nielsen.

Annons

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn lik sin mamma

I trailern till dokumentären är det flera som reagerar på hur Dannielynn ser ut nu när hon hunnit bli tonåring – hon är nämligen sin mamma upp i dagen.

Dannielynn Birkhead med pappa Larry 2019.

– Du är din mamma. Du ser ut precis som henne, säger en kvinna till en leende Dannielynn i trailern till dokumentären.

Det visas också bild på en ung Anna Nicole Smith med brunt hår – och det är svårt att se skillnad på henne och den nu 14-åriga dottern.

Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

I 20/20-specialen på två timmar får tittarna också ta del av videoklipp som inte visats tidigare, och intervjuer med Anna Nicole Smiths nära och kära.

Anna Nicole Smith och dottern
Anna Nicole Smith till vänster, dotter Dannielynn Birkhead till höger.

Anna Nicole Smith

Född: 28 november 1967.

Yrke: Modell, tv-profil och skådespelerska.

Familj: Dottern Dannielynn Birkhead och sonen Daniel Smith, som avled 2006.

Längd: 180 centimeter

Genombrottet kom som playmate och omslagsmodell för Playboy samt som underklädesmodell för H&M.

Se också: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamlaBrand logo
Se också: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla
Annons
Annons