Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anton Ewalds första ord om skilsmässan från Victoria Fajardo

17 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Anton Ewald
Efter fem år som gifta går artisten Anton Ewald och Victoria Fajardo skilda vägar.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Sommaren 2017 gifte sig artisten, dansaren och koreografen Anton Ewald, 28, med Victoria Fajardo, 38, i Oscarskyrkan i Stockholm.

– Den var helt fantastisk. Jag tror nog att det är den bästa dagen i mitt liv om jag ska vara helt ärlig, sade han i Nyhetsmorgon om bröllopsdagen, och tillade:

– Hon betyder allt. Min absolut starkaste pelare som bara håller mig stadig och gör så att jag orkar kämpa när det dalar liksom.

Därför tar det slut mellan Anton Ewald och Victoria Fajardo

Nu går paret skilda vägar, vilket Anton Ewald bekräftar för Expressen.

”Ibland blir det inte som man tänkt sig och livet tar en till olika platser som gör att man glider isär. Vi är fortsatt goda vänner och jag önskar henne bara det bästa och jag vet att det är ömsesidigt”, skriver han till tidningen.

Victoria Fajardo och Anton Ewald förlovade sig 2016, och gifte sig året därpå.
Victoria Fajardo och Anton Ewald förlovade sig 2016, och gifte sig året därpå.

Anton Ewald och Victoria Fajardo fick kontakt när hon skrev ett meddelande till honom på Instagram.

– Hon skrev till mig i ett direktmeddelande, jag skrev tillbaka och så på bara några dagar så utbytte vi nummer, har han tidigare berättat för Aftonbladet.

Annons

Flyttade till USA för kärleken

Då bodde hon i Miami i USA, där hon jobbade som chef för ett medicinskt spa. Det skulle ta ett halvår innan de kunde ses för första gången, och då slog det gnistor om dem. De senaste åren har de bott i både Miami och i Los Angeles.

Anton Ewald slog igenom i Melodifestivalen 2013 när han uppträdde med låten Begging. Efter att ha tagit sin till final via en duell i andra chansen slutade han fyra.

Året därpå ställde han upp igen med låten Natural som han slutade på en tionde plats med. 2021 var han med för tredje gången. Låten New religion tog sig till final där den slutade på plats elva.

Anton Ewald är också dansare och koreograf, och jobbar dessutom som modell.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons