Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jenny Alversjös kärleksfulla bild med pojkvännen Anders Bernunger

16 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/instagram
Jenny Alversjös kärleksfulla bild med pojkvännen Anders Bernunger
Jenny Alversjö och Anders Bernunger har varit ett par i tre år. Nu bjussar paret på lite sommarkärlek på sociala medier!
Annons
6 saker du kanske inte visste om Jenny AlversjöBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö

Bara ett par månader innan Jenny Alversjö drabbades av en stroke 2019 fann hon kärleken Anders Bernunger. Och det var tack vare honom som hon fick den hjälp hon behövde. I ett inlägg på Instagram, precis ett år efter stroken, tackade hon Anders för att hon är i livet idag.

”Tack alla ni som peppat och stöttat under det här året. I tider med totalt besöksförbud har era ord tagit mig igenom operationer och behandlingar som varit det vidrigaste jag varit med om. Men jag gjorde det. Mest av allt - tack Anders. Utan dig inget liv”, skrev Jenny Alversjö i inlägget.

Annons

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, berättade Jenny Alversjö i Amelia för ett tag sedan.

Köpt ett hem ihop

Nyligen har paret beslutat sig för att flytta ihop, i en bostad som de köpt tillsammans.

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga, säger Jenny Alversjö i podcasten 45 minuter AV som hon har tillsammans med mästerkocken Erik Videgård.

Men först ska paret totalrenovera, förklarar Jenny Alversjö.

– Det känns som ett jättestort steg, och vi är väldigt väldigt glada för det, säger hon.

Jenny Alversjö och Anders Bernungers sommarkväll

Å nu dyker paret upp på en gullig bild ihop på sociala medier. Jenny Alversjö har delat bilder från vad som ser ut att vara en underbar sommarkväll. Utöver bilden på Jenny och Anders får vi även se kvällens mat och ett somrigt Stockholm.

Annons

”Vilken fantastisk sommarkväll det blev! Tusen tack Kristina och Tommy! Magisk plats, god mat & fina vänner”, skriver Jenny Alversjö.

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons