Anton Pehrson och Sofia Lindhe från Gift vid första ögonkastet har fått barn
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021
1:08

Efter reklamen: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

(1:08)

Slå på ljud

Äntligen har ännu en Gift vid första ögonkastet-bebis kommit till världen! Anton Pehrson och Sofia Lindhe som medverkade i den sjunde säsongen av programmet har nu blivit föräldrar, det berättar de på sitt gemensamma Instagram-konto.

”Efter många, långa och tuffa timmar kom igår vår helt perfekta lilla tjej klockan 12.37! Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra. Mer uppdateringar kommer när vi har landat i allt!”, skriver de i inlägget där de också delar bilder från förlossningen.

Vad det lilla livet kommer att få för namn har paret inte gått ut med än.

Trodde den lilla skulle kika ut på Sofias födelsedag

För bara dagar sedan blev Sofia Lindhe ett år äldre, och kan man få en bättre present än att familjen utökas? Dock trodde både Anton och Sofia att den lilla skulle titta ut på Sofias födelsedag.

På födelsedagen passade maken Anton på att skriva kärleksfullt om sin fru på Instagram.

”Tänk att vi, två lagom tokiga människor hade turen att få träffa varandra. Vilka resor vi gjort och vilka resor vi ska få göra framöver. Jag kan inte tänka mig en bättre partner, mamma och reskamrat i livet. Du är bäst och jag älskar dig! PS. Hur mycket vi än trodde att bebis skulle titta ut inatt så verkar det som att hon väljer en egen födelsedag istället!”.

De mest obekväma ögonblicken i Gift vid första ögonkastet genom tiderna

Fler Gift vid första ögonkastet-bebisar

Det är långt ifrån alla par som håller efter Gift vid första ögonkastet. Anton och Sofia är ett av få där kärleken fortfarande håller sig stark. Men paret är faktiskt inte först med att skaffa sig en liten Gift vid första ögonkastet-bebis. Maxine Nordlindh och Emil Nygren som träffades i programmet blev föräldrar åt dottern Nemi i slutet av 2021.

Och ännu en till är på väg! Niclas Gråberg och Miha Alvesson väntar även dem sitt första barn ihop.

Mest läst