Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ashley Grahams ärliga mammabild – efter graviditeten

18 feb, 2020 
AvMalin Ny
Ashley Graham delar bild efter graviditeten.
Ashley Graham blev nyligen mamma för första gången. Nu visar hon upp en ärlig bild av hur kroppen ser ut efter förlossningen – och hyllas för tilltaget.
Annons

Den 18 januari i år blev supermodellen Ashley Graham och regissören Justin Ervin föräldrar till en son, Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Nu har det gått nästan en månad efter förlossningen och tidigare har hon delat med sig av hur hennes kropp har förändrats efter graviditeten. Bland annat har hon lagt upp en bild på sig själv, klädd i ett linne och ett par engångstrosor, där hon skrev:

”Hand upp alla som inte kände till att man även behöver byta böljor på sig själv. Efter alla dessa år i modebranschen hade jag aldrig kunnat gissa att engångsunderkläder skulle bli mitt favoritplagg, men här är vi!”, skriver hon bland annat i inlägget, och fortsätter:

”Ingen pratar om den återhämtning och läkning som nyblivna mammor måste gå igenom. Jag ville därför visa er att allt inte är som regnbågar och fjärilar”.

Graham hyllades stort för sitt tilltag och kommentarsfältet fylldes snabbt av hyllningar.

Ashley Graham visar upp sina bristningar

Nu, en vecka senare, visar hon upp ännu en ärlig bild från sitt nyblivna mammaliv. En bild där hon visar upp de bristningar hon har fått på magen efter graviditeten.

”Samma jag, men några fler berättelser”, skriver hon.

Även här har supermodellen fått ett otal hyllningar från sina följare, framförallt från andra föräldrar som gläds åt att Graham visar upp en ärlig bild av hur en kvinna kan se ut efter en förlossning.

”Vacker”, skriver en användare.

”Så värt det!! Han är helt underbar”, skriver en annan.

Visade upp bilder under graviditeten

Annons