Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Axel Pileby visar upp sina tatueringar – så har du inte sett honom förut

26 aug, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
axel pileby visar sina tatueringar
Den populära TV4-programledaren Axel Pileby har en hel drös med gaddningar, vilka nu får folk att häpna. Se Efter fem-profilens tatueringar här!
Annons
TV: Se 5 kändisar med udda tatueringarBrand logo
TV: Se 5 kändisar med udda tatueringar

I början av sommaren blev Efter fem-profilen Axel Pileby, 34, pappa för första gången, vilket Tilde de Paula Eby avslöjade i programmet.

– I dag är ingen vanlig dag, för i dag är vi lite extra glada på Efter fem. Vi välkomnar nämligen 3480 gram och 49 centimeter ren kärlek, berättade Tilde de Paula Eby i Efter fem då Axel Pileby av rimliga skäl inte var på plats under dagen.

Axel Pilebys lycka över nyfödda dottern

Axel Pileby fick senare vara med på länk i programmet, och försökte då sätta ord på sina känslor samtidigt som han hyllade sin flickvän Felicia Jartén, 27, som gett liv till deras lilla tös.

Annons

– Sammanfatta är ju typ omöjligt. Det man känner är väl tacksamhet – tacksamhet att få bli förälder överhuvudtaget, och dessutom få bli det med världens bästa människa som jag får bli det med, min tjej alltså. Dessutom tacksam för all sjukvård och det fantastiska bemötande vi fick på Karolinska. Också tacksamhet för alla som hört av sig, säger han.

En tid efter förlossningen delade Felicia Jartén en bild på pappa Axel och den lilla dottern.

”Att vi är en familj nu! Du, jag och Lärke”.

Axel Pilebys ord om Tilde de Paula Eby

När Axel Pileby började som Tildes sidekick i Efter fem gick han rakt in i tittarnas hjärtan. och för Pileby var det en dröm att få programledarjobbet tillsammans med Tilde de Paula Eby.

– För mig är Tilde Sveriges bästa programledare. Hon har en självklarhet och kan hantera alla situationer oavsett ämnen och stämning. Dessutom på ett helt naturligt sätt. Att då få arbeta med - och lära av - henne känns som den bästa utbildningen man kan få. Tilde gör alla i sin omgivning bättre så det känns väldigt roligt och ärofyllt att få jobba ihop i samma program, berättade Axel Pileby för Expressen.

Annons

Axel Pileby visar upp (typ) alla sina tatueringar

Och nu visar den omtyckta TV4-profilen upp en lite mer privat sida av sig själv, som folk att häpna! Det är när Axel Pileby visade upp en bild från paddelbanan som folk tappade hakan.

”Målet var att sopa banan med motståndet. Slutade med att jag mest åt banan. Men kul hade vi!”

Det var inte bananätandet som skapade den stora kalabaliken på sociala medier, utan det var programledarens tatuerade kropp!

Följarna på Instagram fick sig en riktig chock när Pileby visade upp sin kropp!
Axel Pileby jobbar mycket bläck!

”Shiiiiiit vilka tatueringar”, utbrister en imponerad person i kommentarsfältet. ”Snygga tatueringar du har på benen”, skriver en annan.

TV: Se 5 saker om Axel Pileby som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Axel Pileby som du kanske inte visste
Annons