1:26

Efter reklamen: Allt du vill veta om Tilde de Paulas Succékarriär

(1:26)

TV4-profilen Axel Pileby har blivit pappa till en liten dotter, och i måndagens Efter fem är han med på länk och visar upp sin nya familjemedlem för kollegerna Tilde de Paula Eby och Henrik Alsterdal.

När Tilde får se Axel och bebisen på skärmen så skriker hon rakt ut av lycka

– Axel nu fick jag en rysning över hela kroppen. Jag svimmar! Grattis kära kära vän till att ha blivit pappa till ett litet mirakel, säger Tilde.

Axel verkar tagen av sitt nya liv som pappa, och varnar för att dottern kanske skriker till.

– Tack så jättemycket Tilde och hela gänget, vad härligt att ni kan vara med oss här lite. Vi är lite på bristningsgränsen här, det skulle kunna komma ett utbrott vilken sekund som helst, säger han i programmet.

Axel Pileby och flickvännen Felicia Jartén har blivit föräldrar

Axel Pileby överväldigad av pappalivet

Tilde och Henrik som båda är mer erfarna föräldrar konstaterar att det är något han kommer vänja sig vid.

– Det kommer det göra i många många år Axel, så det är bara att vänja sig. Kan du berätta, hur har den här första omtumlande pappatiden varit för dig, undrar Henrik Alsterdal i programmet.

Axel Pileby menar att hans främsta känsla är att han är tacksam över att ha fått bli pappa och att allt gick bra.

Den bedåranda lilla dottern.

TV4.

– Sammanfatta är ju typ omöjligt. Det man känner är väl tacksamhet – tacksamhet att få bli förälder överhuvudtaget, och dessutom få bli det med världens bästa människa som jag får bli det med, min tjej alltså. Dessutom tacksam för all sjukvård och det fantastiska bemötande vi fick på Karolinska. Också tacksamhet för alla som hört av sig, säger han.

Sno stilen från programledarna i TV4 Nyhetsmorgon – här köper du plaggen

Det ska bebisen heta

Tilde de Paula Eby är svallande glad av att se Axel med dottern, och kan inte hålla tillbaka känslorna.

– Det är en fysisk kärleksreaktion faktiskt att se det här. Det råkar ju också vara den absolut finaste lilla bebis man sett, säger Tilde i Efter fem.

Vad dottern ska heta är inte helt bestämt ännu – men de funderar på ett namn som verkar besläktat med Tilde, något Tilde de Paula Eby sagt att hon har lobbat för under hela graviditeten.

– Vi har något på gång, det är inte riktigt spikat. Det troligtvis ett namn med fem bokstäver, och det kommer finnas med ett namn med L och E. Det kanske inte blir Tilde, säger Axel Pileby.

Här hittar du Tilde de Paulas snygga klänning – till budgetpris