Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Barack Obama om relationen med dottern Malias pojkvän

22 dec, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografInstagram
Barack Obama har döttrarna Malia och Sasha. I början av pandemin, när familjen satt i karantän, var även Malias brittiska pojkvän med. Nu berättar Barack om livet i karantän med dotterns pojkvän.
”Jag ville inte gilla honom”, säger Barack Obama.
Annons
Här släpper Bidens dotter Ashley loss på scen - hyllas för dansenBrand logo
Här släpper Bidens dotter Ashley loss på scen - hyllas för dansen

Barack Obama, 59, var USA:s 44:e president och han ledde landet under två mandatperioder. Närmare bestämt mellan åren 2009-2017. Sedan 28 år tillbaka är han gift med Michelle Obama, 56, och tillsammans har de döttrarna Malia, 22, och Sasha, 19.

När coronapandemin bröt ut införde USA strikta restriktioner och krav på karantän. De var även snabba med att stänga gränserna, både för resor in till landet och resor ut. Det här ledde till att många utbytes-studenter och andra personer med internationell bakgrund blev fast.

Den äldsta dottern Malia har en brittisk pojkvän som var och hälsade på henne när coronapandemin bröt ut. Men rese-restriktionerna gjorde att han blev fast i USA och fick sitta i karantän med familjen Obama.

Malias pojkvän blev fast i USA

I början av pandemin gjorde familjen, som många andra, och tillbringade mest tid hemma och spelade kortspel och snickrade på hantverk. Men efter ett tag tröttnade de på det och det var i samma veva som Malias pojkvän behövde någonstans att ta vägen.

Annons

Nu berättar den före detta presidenten om utmaningen med att dotterns pojkvän flyttade in hos dem.

– Han är brittisk, en fantastisk kille. Men jag upptäckte att han åt så mycket, det är ju ingen överraskning för dig Bill – för du har en son, och unga killar gillar att äta, men det är konstigt att titta på dem. Mina matkostnader gick upp ungefär 30 %, säger Obama till Bill Simmons i hans podd.

Obama om dotterns pojkvän efter tiden i karantän

Men trots att Barack fick extra matkostnader i och med pojkvännens närvaro så ser han det inte som ett allt för stort problem.

– Vi tog ju emot honom då han fick problem med jobb-visumet, jag ville inte gilla honom, men han är en bra grabb, fortsätter Barack.

Barack Obama är allmänt känd för att vara väldigt familjär av sig och därför är det nog inte så konstigt att han accepterar döttrarnas val av pojkvänner, oavsett hur stora de är i maten. Men i samma podd med Bill Simmons berättar han också att Malia är mycket bestämd av sig.

Annons

– Ifall hon tycker något är rätt eller fel, så säger hon det. Även när hon var liten så var hon väldigt bestämd av sig och när vi försökte få henne att testa rysk kaviar när vi var i Ryssland så var hon så bestämd med att hon inte ville testa att hon till och med gick med på att behöva skippa efterrätten, säger han och fortsätter:

– Hon är en person som gillar människor, livet och djupa konversationer. Hon blir aldrig uttråkad och det är en riktig drivkraft som kan ta henne hur långt hon vill.

LÄS MER:

Annons