Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

BBC och Discovery lanserar streamingtjänst för djurälskare

09 apr, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Planet Earth till alla och David Attenborough i överflöd! Snart lanseras en streamingtjänst som heter duga för dig som älskar djur och natur.
Annons

I början av april meddelade BBC och Discovery att man inlett ett samarbete för att lansera en gemensam streamingtjänst.

Dealen uppges vara den största i BBC:s historia och ger Discovery Channel full tillgång till public service-kanalens massiva mediebibliotek. Det innebär att vi snart kan se guldkorn som Blue PlanetPlanet Earth, och Life på en helt ny plattform. Där kommer användarna också kunna ta del av Discoverys minst lika bastanta katalog av dokumentära titlar.

Tanken är också att skapa nya gemensamma program på streamingtjänsten, som ska lanseras någon gång under nästa år. Och ska vi tro Discoverys vd David Zaslav har båda kanaler lagt en riktigt hög ribba för det kommande innehållet. Under en presskonferens jämförde han nämligen sammanslagningen med Marvel-universumet.

Sedan tidigare är det klart att det blir en fortsättning på både Frozen Planet och Planet Earth II, men vi kommer att få vänta några år på uppföljningen. Enligt BBC är det nämligen inte premiärdags förrän 2021-2022, skriver sajten Deadline.

Läs mer:

Foto: BBC

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons