Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bebislycka för Orange is the new black-paret – visar upp dottern

13 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
De nyblivna föräldrarna Samira Wiley och Lauren Morelli.
Orange is the new black-manusförfattaren Lauren Morelli och skådespelaren Samira Wiley har blivit föräldrar!
Det berättar de glatt om på sociala medier, och visar upp den lilla dottern.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Hur ska man uppmärksamma mors dag egentligen? Tja, man kan göra som skådespelaren Samira Wiley och manusförfattaren Lauren Morelli, båda kända från Netflix-serien Orange is the new black, och berätta för omvärlden att man fått barn.

Första bilden på dottern

I USA inföll mors dag i år i söndags, och då överraskade paret sina följare med att visa upp sin lilla krabat på Instagram.

”För fyra veckor sedan i dag kom vår dotter till världen och vände upp och ner på allt. Vi är så lyckliga, så tacksamma och så trötta”, skriver Lauren Morelli, som skrev manus till OITHB, och berättade att dottern heter George Elizabeth och föddes den 11 april.

Samira Wiley, som spelade Poussey Washington i serien, delade också bilden på den lilla tjejen och berättade lite mer om förlossningen.

Annons

”Grattis på din första morsdag min vackra fru, som för fyra veckor sedan efter en nästa tre dagar lång förlossning födde vårt första barn – vår vackra dotter, George”, skriver hon och fortsätter:

”Välkommen till världen, babygirl. Vi älskar dig och tackar dig för att du givit oss den bästa första morsdag som två damer kan be om”.

Höll graviditeten hemlig

Lauren Morelli och Samira Wiley (som också spelar Moira i The handmaid's tale) träffades under inspelningen av Orange is the new black, förälskade sig i varandra och förlovade sig 2016.

Året därpå gifte de sig i Palm springs, Kalifornien, och det var ingen slump. Det var nämligen där som Lauren Morelli firat till sin blivande fru.

Barnet kommer nog som lite av en överraskning för deras fans. Paret hade nämligen inte berättat att de var gravida innan det här bebisavslöjandet.

Däremot har de varit öppna med de velat utöka familjen. I en intervju med Entertainment tonight från 2018 får Samira Wiley frågan om de planerar att skaffa ett barn.

– Ja, vi funderar på det! Vi är så lyckliga, så kära, svarade hon då.

Annons