Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Bella Hadid uppges dejta Jack Nicholsons barnbarn Duke

15 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Kända skådespelaren pekas ut som Bella Hadids nya kärlek.
Nu ramlar det in uppgifter om att supermodellen Bella Hadid efter uppbrottet från The Weeknd börjat dejta en ny man i största hemlighet – och det är inte vem som helst.
Annons
Så farligt är hjärtklappningBrand logo
Så farligt är hjärtklappning

Supermodellen och kändisdottern Bella Hadid har länge haft en på- och av-relation med artisten The Weeknd. Men förhållandet tog slut (igen) förra sommaren och efter det har Bella Hadid till synes vandrat ensam.

Fram tills nu då amerikanska medier så som Teen Vogue och Page Six rapporterar om att modellen fått upp ögonen för ännu en celebritet. Denna gång ryktas kärleken pyra för kände skådespelaren Jack Nicholsons barnbarn, Duke Nicholson.

Duke firade Bella Hadids födelsedag

Enligt sajten Page Six så ska Bella Hadid och Duke Nicholsont dejta, och man ska ha sett turturduvorna ut på tur i New York. Duke Nicholson ska till och med ha tagit sig en tripp till stranden för att uppvakta Bella Hadid på hennes födelsedag förra veckan.

– Vår källa förklarade innan Dukes resa till Bella, att Bella Hadids födelsedagsplaner var att fira med sin nya kärlek, rapporterar Page Six som då menar att Duke var denna nya kärlek.

Annons

Bella Hadid firade sin födelsedag nästan hela veckan, och på Instagram uppdaterade hon sina följare med en del av firandet som skedde med vännerna från ett privat jet, på väg någonstans.

”Åh jag känner mig så lycklig…. i år ville jag bara ta mina fina vänner på ett äventyr…”, skrev födelsedagsbarnet utan att avslöja om Duke även var med på planet.

Dock är kanske kärleken alldeles för ny för att avslöja för allmänheten, för ännu finns inga spår av Duke Nicholson på Bella Hadids sociala medier. Inte heller vice versa.

Duke Nicholson skådespelar precis som morfar

Precis som sin morfar Jack Nicholson är Duke skådespelare, och han har även prytt omslaget till (och tillsammans med) Lana del Reys succéalbum Norman F**king Rockwell. Duke har i dagsläget bara bockat av ett par få roller, vilket kanske inte är så konstigt eftersom han i en intervju med The Hollywood Reporter berättat att han till en början inte trodde han skulle skådespela:

Annons

– Det var aldrig så här ”åh jag vill bli skådis”, utan det var snarare bara något som växte fram, förklarade han i intervjun samtidigt som han skvallrade om att morfar mest bara pratar om sport och inte sitt jobb som skådis.

Älskar, älskar inte?

Eftersom varken Bella eller Duke kommenterat uppgifterna som nu florerar friskt bland de amerikanska medierna får man ju också ta i beaktning att de båda två bara kan vara väldigt goda vänner.

Duke Nicholson på premiär i mars 2019.

LÄS MER:

Annons