Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Benjamin Ingrossos pik mot Pernilla Wahlgren

30 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTV4.
Benjamin Ingrosso är med i årets Så mycket bättre, något mamma Pernilla Wahlgren kritiserat att hon själv aldrig blivit erbjuden.
I lördagens avsnitt är Wahlgrens värld-profilen med och hyllar sonens talang – men pikas också av honom.
– Så fick mamma vara med i Så mycket bättre i alla fall då, hon lyckades komma in där ändå, skämtar Benjamin Ingrosso vasst.
Annons
Benjamin Ingrosso om sin medverkan i Så mycket bättreBrand logo
Benjamin Ingrosso om sin medverkan i Så mycket bättre

Benjamin Ingrosso har varit en del av underhållningsbranschen större delen av sitt liv. Som tioåring tävlade han och vann i Lilla Melodifestivalen med en egenskriven låt, och under uppväxten har han haft roller i musikaler och uppträtt med mamma Pernilla Wahlgren.

Men att vara ungen som är med i Allsång på Skansen på sommarlovet var inte alltid populärt, och Benjamin Ingrosso var ofta ensam på rasterna.

– När jag var liten hamnade jag alltid i fel rum. Jag var väldigt utåt och älskade att showa. Jag placerades i skolor där det var fel. Det var inte okej- När jag tittar på mig själv när jag är liten u vill jag ge mig själv en kram, för där stod jag själv på rasten medan alla andra spelade fotboll eller hoppade hopprep, medan jag stod och hade show själv för mattanten, berättar artisten i Så mycket bättre.

Mamma Pernilla Wahlgren får vara med på ett hörn i lördagens avsnitt, när hon i ett filmat inslag berättar om sonens talang, som visas upp vid lunchbordet.

Annons

– De stunderna jag är som mest stolt över Benjamin är när han skickar sina demos: "Lyssna här mamma, det här gjorde jag snabbt i studion, vad tycker du om det?" och så sitter jag och så rinner tårarna för att det är så himla himla bra. Det är från hjärtat hela tiden, det hörs och det känns när man lyssnar på honom. Jag är lite partisk, men, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Benjamin Ingrossos pik mot Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har tidigare kommenterat att hon tycker det är konstigt att hon aldrig har fått erbjudande om att vara med i programmet, när hon har en så lång karriär bakom sig. Det passar sonen på att pika efter inslaget med mamma.

– Så fick mamma vara med i Så mycket bättre i alla fall då, hon lyckades komma in där ändå, säger Benjamin Ingrosso med ett leende.

Men Benjamin Ingrosso driver gärna med sig själv också – när han senare gör en tolkning av en låt sjunger han:

"Jag tror du fatta' vad det var för låt, som du dansade till på vägen hem – vänta, var det skitungen från Kanal 5?"

Så mycket bättre sänds lördagar 20.00 på TV4.

Läs mer:

Annons