Ben Affleck och Jennifer Lopez
Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Kärleksparet Ben Affleck och Jennifer Lopez var under 00-talet ett av Hollywoods hetaste par. Efter två år tillsammans valde paret att separera 2004. När det i april förra året började dyka upp bilder på stjärnorna igen, hoppades fansen på att älsklingsparet Bennifer återförenats. Efter 17 år isär har paret hittat tillbaka till varandra och ska nu samla sina familjer under samma tak i den nyköpta lyxvillan i Bel Air.

Bennifer 2.0

Efter månader av spekulationer bekräftade paret i juli förra året att de hittat tillbaka till varandra igen. Jennifer Lopez la då ut en bild på sin Instagram på det nya kärleksparet. Sedan dess har paret varit öppna med sin nyfunna relation. Bland annat på alla hjärtans dag delade J.Lo med sig av Bens romantiska present där han gjort en musikvideo med klipp och bilder från deras kärleksresa.

– Att se den fick mig att tänka på resan av äkta kärlek, dess toppar och dalar och att när det verkligen är på riktigt, så kan det vara för evigt, skrev Lopez.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt visar upp lyxhuset – se bilderna

Jennifer Lopez och Ben Affleck flyttar ihop

Nästan ett år efter paret återförenats har de nu valt att ta relationen till nästa nivå och flytta ihop. Enligt TMZ har paret köpt en lyxvilla i Bel Air för närmare 55 miljoner dollar.

Paret som först separerade 2004 har också flera barn på varsitt håll som nu samlas i den nyköpta lyxvillan i Los Angeles. Ben Affleck som tidigare varit gift med Jennifer Garner har barnen Violet, 16, Seraphina, 13, och Samuel, 10. Och Jennifer Lopez har två barn tillsammans med ex-maken Marc Anthony – tvillingarna Emme och Maximilian, 14.

Jennifer Lopez – hårförändringarna som gör att du ser yngre ut

Bennifers nya lyxvilla i Los Angeles

Parets nya lyxvilla i Bel Air beräknas upp till 20,000 square feet (motsvarande ca 2000 kvm) och innefattar 10 sovrum, 11 badrum med tillhörande trädgård och gästhus. Trevåningshuset har dessutom inte ett eller två – utan fyra(!) kök. Villan inkluderar också en egen biosalong, vinkällare, gym och infinity pool.

Se bilderna på parets nya lyxhus här!

Foto: TT

Biorummet

Biorummet

NIPI
Vardagsrum

Vardagsrum

NIPI
Sovrum

Sovrum

NIPI
Lyxhuset i Los Angeles

Lyxhuset i Los Angeles

Hilton Hyland
Ett av köken

Ett av köken

Hilton Hyland
Badrum

Badrum

NIPI
Walk in closet

Walk in closet

NIPI
Bar och vardagsrum

Bar och vardagsrum

NIPI
Mest läst