Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Bianca Ingrosso överraskar på Allsångsscenen – sjunger med Benjamin

11 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
FotografTT, Instagram
Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso släppte tidigare under sommaren första singeln Blomstertid. Nu överraskar hon fansen igen när hon plötsligt gör ett debutframträdande under livesändningen av Allsångsscenen är din.
Annons
TV: Se 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

Bianca Ingrosso har under våren kammat hem bolagsvinster på 202 miljoner kronor genom sminkmärket Caia. Och influencern och entreprenören slutar inte att överraska när hon plötsligt dyker upp på Allsångsscenen under tisdagens livesändning.

Bianca Ingrossos Blomstertid

Tidigare i sommar släppte Bianca i samband med sommarkampanjen för sminkmärket Caia, en nyversion av klassikern Den blomstertid nu kommer. Producerad av brodern Benjamin Ingrosso och producenten Hampus Lindvall fick hennes egen sångröst för första gången stå i fokus.

I samband med singeldebuten nådde Blomstertid topplistorna på rekordtid och Bianca hyllades stort för sitt mod och låtens framgångar.

– Det här är så stort för mig. Responsen har varit otrolig, svarade Bianca Ingrosso då.

Annons

Men trots framgångarna och flera erbjudande om en musikkarriär berättade Bianca att det inte är något som något hon vill satsa på, utan varsamt vill behålla musiken och sångrösten för sig själv.

– Jag har alltid velat hålla på med showbusiness och drivits av att underhålla. Men den här stora drömmen jag har vill jag inte ska fallera i åsikter, hat eller att jag inte blir bedömd på talangen, sa Bianca tidigare.

– Jag vill inte att jag eller mitt efternamn ska associeras med min röst. Min röst ska alltid ska få vara bara för mig. Jag är väldigt rädd om den delen av Bianca, berättade influencern och entreprenören på sin Youtube.

Benjamins Ingrossos Scenen är din

Men nu syns Bianca förvåna publiken igen när hon under tisdagens allsångssändning av Scenen är din, gjorde ett överraskningsframträdande.

I början av sommaren kom nämligen nyheterna att Benjamin Ingrosso skulle få hålla sin alldeles egna timme på Allsång på Skansen i av extraprogrammet Allsångsscenen är din.

Under sändningen dök plötsligt Bianca Ingrosso upp på scen och framförde låten Blomstertid tillsammans med sin bror. I publiken satt en rörd Pernilla Wahlgren och efter debutframträdandet öste berömmen in på sociala medier.

”Det här är stort” skriver en av följarna på Instagram.

”Gåshud överallt” skriver en annan.

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Annons