Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bianca Ingrosso ryter ifrån mot äldre kvinnor – efter hatet

17 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Bianca Ingrosso ryter ifrån mot äldre kvinnor – efter hatet
Ännu en gång ryter Bianca Ingrosso ifrån mot näthatet hon tvingas ta emot var och varannan dag. I ett ilsket inlägg riktar hon sig nu främst till äldre kvinnor.
”Snälla sluta kommentera om mitt ansikte och kropp på varenda bild”.
Annons
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren om deras relation: "Vi skulle säker ryka ihop om vi bodde tillsammans"Brand logo
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren om deras relation: "Vi skulle säker ryka ihop om vi bodde tillsammans"

25-åriga Bianca Ingrosso syns nästan överallt nu för tiden – på Instagram, Youtube, Kanal 5, TV4 och hon frontar kampanjer för stora varumärken som Nelly. Och inte att förglömma, entreprenören är även frontfigur för egna sminkmärket Caia Cosmetics. Tidigare kunde vi också följa Bianca Ingrosso i bloggformat, men efter att hon mött för mycket hat valde hon att stänga ner bloggen.

”Detta är inte hållbart för mig längre. Jag klarar tyvärr inte av den mängden hat och personangrepp som jag får ta emot här varje dag längre. Det är inte konstruktiv kritik längre utan nu är det bara mobbning, påhopp, personangrepp och elaka ord för att såra mig och trycka ned mig”, skrev Bianca Ingrosso i ett sista inlägg i december 2018.

”Till alla er äldre kvinnor, snälla sluta!”

Men trots att Bianca Ingrosso satt ner foten flertalet gånger fortsätter hon möta hatkommentarer dagligen. Nu har Bianca fått nog, ännu en gång. På sin Instagram ber hon nu folk att sluta skriva elaka kommentarer, framför allt vad gäller hennes utseende.

Annons

”Jag vet att man får ta skit när man är offentlig och jag brukar vara duktig på att ta det. Men jag är inne i en dålig period med hatkommentarer och blir på riktigt ledsen och irriterad. Så snälla sluta kommentera mitt ansikte och kropp på varenda bild. Till alla er äldre kvinnor, snälla sluta! Jag har inte redigerat om mina bilder, jag har inte botoxat i mitt ansikte, jag har inga fillers i mina kinder… Det kallas smink, vinklar och hur man poserar. Tycker ni jag är det ena eller det andra så snälla håll det för er själva”, skriver Bianca Ingrosso nu i en lång text på sin Instagram story.

Mamma Pernilla Wahlgren ryter ifrån

Och det är heller inte första gången som Bianca påpekar att det främst är äldre kvinnor som kommer med sina pekpinnar. Mamma Pernilla Wahlgren är inte sen med att dela sin dotters text på sin egen Instagram story, och även hon är förvånad över att hatet främst kommer från kvinnor i samma ålder som henne själv och tillägger:

”Ta till er av detta, ni som går igång på att kränka unga framgångsrika tjejer på Insta! Och det västa är att det är kvinnor i min ålder som är de elakaste”.

LÄS MER:

Annons