Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Bianca Ingrossos ord om nya restriktionerna kritiseras av följarna

04 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Bianca Ingrossos ord om nya restriktionerna kritiseras av följarna
Bianca Ingrosso ger nu sin syn på Folkhälsomyndighetens restriktioner, och möts (som hon misstänkte) av en del kritiska röster.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld härBrand logo
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld här

Det finns flera uppmaningar från Folkhälsomyndigheten i och med det rådande coronaläget, och övergripande är att vi ska hålla oss hemma. Bianca Ingrosso delar nu med sig av sin syn på restriktionerna i en ny vlogg som heter Mina tankar om restriktionerna. Och framför allt då synen på att man ska helst inte ska gå på restaurang.

– Jag har sminkat mig, och är nästan påväg att åka och möta upp några kompisar som sitter på en restaurang. Men jag vet inte om det är värt det, för att allting stänger om en timme, förklarar Bianca Ingrosso som fortsätter:

– Då vill jag också passa på att säga att jag har full respekt för alla restriktioner, och nu är restriktionerna såhär och då får man göra så. Jag är också en true believer om att corona inte bara sprids på restauranger, eller med någon som håller i en drink. Jag har sett enorma köer utanför butikerna de senaste dagarna, smockat med folk i butiker, på padel-banor, på gym. På gator generellt. Det här är en pandemi där det sprids överallt, inte bara av ungdomar, inte bara av influencers, inte bara på restauranger och på barer. Utan överallt.

Annons

”Jag är absolut ingen expert”

Bianca Ingrosso lyfter också att hon är väl medveten om att hon nog kommer att mötas av en del kritik efter att hon delat med sig av sina åsikter.

– Nu kommer jag att få jättemycket skit för att jag säger det här, men det är exakt så jag känner, säger Bianca Ingrosso och tillägger:

– Ingen av oss är experter och jag är absolut ingen expert. Det viktigaste nu är ju att vi inte ska smitta vidare till människor som kan dö, det vet vi ju alla nu vid det är laget. Jag hoppas att alla har hjärtat på rätt plats, och att vi alla gör det här för att hjälpa sjukvården och hälsovården. Men jag tycker att det läggs så otroligt mycket skuld på varandra, när man egentligen inte, vad jag förstått, 100 procent vet hur det här sprids.

Reaktionerna på Bianca Ingrossos ord

Och precis som Bianca misstänkt så fylls kommentarsfältet med kritik mot hennes syn på restriktionerna. Några av dem lyder:

Annons

”Bara för att det är bra att du går till jobbet och sedan hem, vilket är bra, så rättfärdigar inte det en träff med kompisar. ALLA som kan bör vara hemma nu och bara träffa folk man bor med”, skriver en.

”Om inte vetskapen om att du kan rädda liv genom att skippa en utekväll på krogen räcker, så bidrar denna bortprioritering även med ett fint budskap som inspirerar många andra till att ta lika kloka beslut. Om du inte tar ansvar över dina egna handlingar NU, kan du inte skylla på de konsekvenser som kommer ske DÅ”, skriver en annan.

LÄS MER:

Annons