Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bilderna från Steffo Törnquists våning i Stockholm

29 sep, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografEero Hannukainen/TT
Steffo Törnquist
TV4-programledaren Steffo Törnquist går det ingen nöd på, i alla fall inte när det kommer till boende. Nu visar han upp den lyxiga lägenheten på Östermalm.
Annons
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Steffo Törnquist, 66, har genom åren synts mycket i TV4:s Nyhetsmorgon och har varit programledare för programmet i över 20 år. Men tidigare i år avslöjade Steffo att han nu börjat dra ner på arbetspassen för att snart gå i pension.

Och finns det något bättre ställe än sin lyxiga lägenhet att dra sig tillbaka till efter jobbet? Nja, knappast om man bor som Steffo. Nu visar han upp dyrgripen till boende på Östermalm i Stockholm.

Bilderna på våningen

Tillsammans med frun Caroline Törnquist, 62, bor paret i den drygt 220 kvadratmeter stora lägenheten på Östermalm. Lägenhet rymmer hela sju rum och kök, och prislappen för lägenheten är svindlande. I och med den exklusiva adressen och storleken på bostaden är den nog inte så konstigt att den är värd drygt 29,9 miljoner kronor.

På Steffos Instagram kan man få en glimt av programledarens lyxlägenhet. TV4-programledaren är känd för att vara en livsnjutare och avnjuter gärna en glas fin whiskey och en cigarr när han inte är ute med båten eller är på golfbanan. Och i köket framför den öppna spisen röks det nog en och en annan pipa efter en lång dag på jobbet.

Annons

Programledarens lyxlägenheten i Frankrike

Om Steffo och Caroline ledsnar på lägenheten på Östermalm kan de alltid packa väskorna och åka till deras lägenhet, som de delar med ett par vänner, i Villefranche-sur-Mer i södra Frankrike. Ett perfekt ställe att åka till när temperaturen här i Sverige blir något svalare.

– Det är för varmt på somrarna. Det är för mycket folk och trafik. Jag tycker att ska man ändå bo i Sverige, så ska man ju njuta av svenska sommaren. Den är överlägsen sommaren någon annanstans, berättade Steffo för Expressen.

Paret har även ett sommarboende ute i skärgården.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons