Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bilderna på Melania Trump väcker frågor om relationen

22 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografShutterstock/TT.
Ska Melania och Donald Trump skilja sig eller inte? Åsikter går i sär mellan experterna.
På Alla hjärtans dag publicerade Melania Trump en bild på Instagram utan att nämna maken.
Senare fotades dock paret Trump på samma evenemang – men ville inte vara med på bild ihop.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Hur står det till i det Trumpska hushållet egentligen?

Efter att ha haft en minst sagt kylig relation den sista tiden i Vita huset var det många som förväntade sig att Melania Trump skulle skilja sig från maken när de flyttade därifrån i januari. Men i stället har den tidigare presidentfrun legat lågt på deras lyxgods Mar-a-lago i Florida, och uppges gå på spa-behandlingar varje dag.

– Jag tror Mar-a-Lago är hennes favoritställe. Hon älskar vädret. Det är avslappnat. Jag tror hon känner att hon kan vara väldigt privat där. Folk stör henne inte, har författaren Laurence Leamer sagt till Expressen.

Melania Trumps Alla hjärtans dag-hälsning får folk att undra

På Alla hjärtans dag var det många som höjde på ögonbrynen när Melania Trump publicerade en bild på Instagram – utan att nämna sin make. Medan Jill och Joe Biden gjorde intervjuer på Alla hjärtans dag, och Michelle och Barack Obama skrev fina kärlekshyllningar till varandra på Instagram, så valde Melania Trump att lyfta en välgörenhetsorganisation för barn som hon jobbat med.

Annons

Men helt isolerad är hon inte från maken. På samma kärleksfulla dag var de två nämligen på ett evenemang tillsammans, och tog bilder tillsammans med supportrar.

Även om de två ser glada ut på bilderna så är det många som reagerar på att de inte är med tillsammans på någon bild, utan att de alltid fotograferas var och en för sig.

En relationsexpert säger till Daily Star att skilsmässa, trots den olyckliga relationen, inte är aktuellt för paret – det skulle helt enkelt vara för omständigt och oekonomiskt.

– Vi får inte glömma att hon gifte sig med honom 2005. Deras äktenskap går betydligt längre tillbaka än hans presidenttid, säger relationsexperten Pascale Lane till tidningen.

Annons